Hvad er farerne ved tæpper med elektrisk opvarmning?

June 7

Hvad er farerne ved tæpper med elektrisk opvarmning?

Selv om elektriske tæpper har eksisteret i mange år, kan de stadig være farligt, hvis det misbruges eller ikke passes ordentligt. Altid læse og følge producentens anvisninger; farerne ved tæpper med elektrisk opvarmning kan minimeres med forsigtighed og sund fornuft.

Skal du bruge et elektrisk varmetæppe?

Mens bekvemmeligheder af et elektrisk varmetæppe er mange, findes der flere kategorier af mennesker, der aldrig skal bruge en, især alle, der ikke kan flytte nemt eller mærke, når de bliver for varmt. Dette omfatter diabetikere, lammelse patienter og unge børn eller babyer. Professionel forskellige opfattelser på giver mulighed for gravide kvinder til at bruge tæpper med elektrisk opvarmning, men mange rådgive disse kvinder til at fejle på siden af forsigtighed og ikke at bruge et elektrisk varmetæppe.

Overophedning

En af de mest almindelige farer med et elektrisk varmetæppe bunching, eller at tillade tæppe til at være proppet sammen, overlappende flere folder mens forede op i et hjørne af sengen. Dette kan forårsage overophedning, fordi de interne ledninger er foldet op mod hinanden, eller det kan endda forårsage en wire at bøje eller bryde og blive potentielt farlige.

Elektromagnetiske felter (elektromagnetiske felter)

Inden for de sidste 10 år fandt forskerne muligheden for elektromagnetiske felter (EMF) og potentielle skade de kan forårsage. Selv om undersøgelser ikke endeligt bevise, at elektromagnetiske felter var farlige, redesignet elektrisk varmetæppe producenter frivilligt deres produkt for at mindske denne risiko.

Misbrug og omsorgssvigt

Den værste risiko forbundet med elektriske tæpper er den menneskelige faktor. Disse tæpper indeholder ledninger kører frem og tilbage gennem materialet og bør ikke være fejlhåndtering, mens den ikke er i brug, forede op, til venstre på anvendes i nærheden af vand eller vandsenge eller har ledningen klemt eller presset på nogen måde. Det er bedst at holde et elektrisk varmetæppe, flad og endda, at slukke tæppet, når det ikke er nødvendigt, at købe en med en automatisk sluk timer og at undgå at sidde på tæppet.

Hvidvaskning af

Alle tæpper få beskidte, men stor forsigtighed bør anvendes, når vask et elektrisk varmetæppe. Check fabrikantens anvisninger for at se, hvis det kan blive renset; nogle er ikke designet til at blive sat i en skive, og andre har specifikke instruktioner til hvidvaskning.

Alder

Tæpper med elektrisk opvarmning, i modsætning til vin, får ikke bedre med alderen. Få en ny mindst hvert tiende år. Før hver vinter, skal du kontrollere dit tæppe til tegn på slid og skader. Undgå at købe eller bruge secondhand tæpper med elektrisk opvarmning.

Overvejelser

Dagens elektriske tæpper har flere ekstra sikkerhedsfunktioner, men den bedste sikkerhed indslag er du. Husk, elektriske tæpper er Hvidevarer og fortjener den samme nøje overvejelser som en brødrister ovn eller varmelegeme. Behandlet godt, kan de give dig med år af komfort og varme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com