Hvad er farerne ved ulukkede betonvægge?

March 10

Hvad er farerne ved ulukkede betonvægge?

Uanset hvor du bor, kan du finde dig selv ansigt til ansigt med ikke tætnet betonvægge. Builders bruger beton som byggemateriale i områder som kældre og garager som både en gulvmateriale og en wall materialet. Tætnet betonvægge mangler enhver form for klare fugemasse eller lag, der beskytter betonen, og disse vægge er tilbøjelige til at visse farer og problemer.

Farvning spørgsmål

Tætnet betonvægge er tilbøjelige til farvning. Forseglet beton indeholder et beskyttende lag, der beskytter beton. Tætnet væggene mangler denne belægning, som lader pletter slå sig ned i betonen. Beton indeholder små luftbobler i mellem småsten, pulver og andre elementer af beton. Når du spilder noget på beton, som olie fra din bil eller endda snavs fra dine hænder, opsuger resterne i betonen. Jo længere du forlader resterne på beton, sværere fjernelse er senere. Den forseglede beskyttende lag på forseglet beton fungerer som en buffer, holde snavs og spild fra farvning af beton.

Mug problemer

Når du har tætnet beton vægge, kan du finde dig selv kæmper mug problemer. Den beskyttende barriere på forseglet beton holder vand fra siver inde, men ikke tætnet væggene mangler denne beskyttelse. Enhver form for fugt kan suge gennem konkrete, fører til skimmel skader. Skimmel opstår almindeligvis i klamme og mørke områder, som din kælder. Mug problemer kan endda spredes fra væggene til andre områder af dit hjem, herunder træramme inde andre væggene i dit hjem.

Rengøring problemer

Rengøring ulukkede betonvægge udgør også et problem for boligejere. Forseglet beton kræver bare en fugtig klud, som du tørre på tværs af væggene, at fjerne eventuelle rester eller spild. Spildt væske på gulve bruge du generelt kattegrus, som opsuger den overskydende væske og trækker væske fra betonen. Den samme proces kan ikke arbejde på væggene, fordi kitty kuld glider ned væggene. Du kan prøve at slikke pletten med gamle avis, men det generelt virker ikke så effektivt som kattegrus.

Forsegling væggene

Forsegling dine betonvægge reducerer risici og farer i forbindelse med ikke tætnet beton. Leje en professionel er dyrt men fjerner eventuelle risici for mangler et sted under forsegling proces. Hvis du vælger en gør det selv projekt, købe konkrete fugemasse fra et hjem forbedring butik. Anvende et lag af produktet på væggene, og følge op med et andet lag når de oprindelige tørrer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com