Hvad er farerne ved varme et hus med elektrisk ovn?

February 21

Hvad er farerne ved varme et hus med elektrisk ovn?

Når vejret bliver koldt, kan en klatring varme regningen holde dig fra cranking termostaten. Der er måder at varme dit hjem uden at vende til din vandvarmer, men elektrisk ovn er ikke din bedste mulighed. Holde koldt under kontrol uden at bruge køkkenmaskiner for at øge temperaturen i dit hjem.

Elektrisk ovn

Elektrisk ovn er drevet af elektricitet, ikke gas, og er meget sikrere at forlade løb end en ældre gaskomfur. Det udsender ikke kulilte. Elektriske ovne ophold ofte i mange timer ad gangen uden bivirkninger. Høje ovn temperaturer kan varme et rum selv med døren lukket, selv om det ikke vil være effektiv i en meget stor plads. Åbner ovndøren vil give varme til at bevæge sig mere frit i rummet.

Omkostninger

Kører en elektrisk ovn koster meget mere end at køre en mindre plads varmelegeme. Kontrollere watt på enheden for at vide, hvad dine omkostninger vil være. Jo lavere watt, jo lavere omkostninger på din faktura. Din månedlige kilowatt-timer beregnes ved at multiplicere effekten af enheden af timer pr. dag det kører, og derefter dividere med 1.000. Du betaler din elregning med antallet af kilowatt timer bruges.

Elektrisk ovn bruger normalt fra 1.500 til 4.000 watt. Rumopvarmere findes i modeller, der bruger så lidt som 500 watt. Kig efter energi effektive modeller.

Farer

En elektrisk ovn venstre krakket åben på den højeste varme kan smelte temperatur ringer. Jo længere en ovn er på--især automatiseret--jo større chance for en elektrisk fejl fører til en brand. Ovne er designet til at opvarme den lille indre område, hvor maden er kogt, ikke et helt rum i dit hjem. Generelt dog farer af varme et rum med en ovn er små og det er ikke meget mere farligt end at bruge en ovn til at koge.

Andre indstillinger

Hvis du har brug for en anden varmekilde, prøv en plads varmelegeme. Watt anvendes er meget lavere end for en ovn og det er designet til at opvarme et rum. Du kan også prøve Petroleum varmeapparater, selvom de udsender en lugt. Når du bruger en varmekilde, Sørg for at intet brandfarlige er nær det og at enhver ikke-elektrisk kilde til varme er placeret i et sted med god ventilation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com