Hvad er farerne ved Woodstoves?

April 2

Hvad er farerne ved Woodstoves?

Få ting er så trøstende som en varm brand på en kold vinternat. Beroligende varme og hypnotiserende flammer kan slappe af med dig efter en hård dag, men de kan også stave fare, hvis din brændeovn bruges forkert. Træ er blevet brændt i århundreder som en kilde til varme, men sikkert hosting en brand inde i dit hjem kræver viden og forsigtighed.

Creosot brand

Creosot er et naturligt forekommende materiale, der danner grund af brændende træ. Selvom det er sjældent, kan det danne inde i ovnen, hvis indre temperatur er ikke høj nok til at brænde det. Mere ofte hober creosot sig op inde i skorsten eller ovn rør, der er køligere end ovnen, når gasser frigives fra afbrænding af træ. Det er brandfarligt og samler på hver overflade det kontakter. Når antændt, kan det brænde i en voldelig raseri. Brændeovne er designet til sikkert indeholder brande, men komfur rør er ikke. En skorsten eller ovn rør brand kan hurtigt føre til en brand i væggen. Den gode nyhed er, at de fleste nyere brændeovne og komfur rør er designet med creosot farer i tankerne. Mange er tilgængelige med en temperaturmåler og andre funktioner, der hjælper du brænde træ sikkert i dit hjem. Regelmæssig skorsten vedligeholdelse hjælper med at reducere og fjerne creosot.

Forkert komfur Clearance

En brændeovn skal være installeret med nok frihøjde mellem det og de vægge, gulv og kappe at forhindre forbrænding, forklarer hjem forbedring ekspert Bob Vila. En brandhæmmende barriere er obligatorisk, såsom en kommerciel brandsikker plade eller firebrick Arne. Hver komfur er forskellige, og producenten skal levere ordentlig installationskrav for jeres. Altid fejle på siden af forsigtighed i forbindelse med brandsikring, tilføje brandsikre materialer som nødvendigt for at imødekomme din brændeovn sikkert. En brand kan starte fra en utilsigtet spark eller fra overophedet forhold omkring komfuret.

Dårlig skorsten

Skorstene er ikke bare rør eller stakke hvor røg forlader huset. De er specialiserede strukturer designet til at fremme ordentlig udkast. En dårlig skorsten, eller et dårligt installeret vil ikke trække røg og dampe fra huset korrekt. Dette kan føre til røg indånding og kulilteforgiftning. Brændende brændeovne er en førende kilde til kulilte, ifølge WebMD. En præfabrikerede skorsten forsynet med Underwriters laboratorium etiket er din sikreste løsning. Leje en professionel, hvis du ikke er sikker på, du kan installere det nøjagtigt, som producenten kræver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com