Hvad er Flathead skruer?

February 13

Hvad er Flathead skruer?

Der er mange typer af skruer til rådighed for forskellige typer af applikationer. Flad-head skruer tjene formålet med at være undersænkede hoveder ind uanset skruen holdt på plads. Selv flad-head skruer har mange forskellige stilarter til forskellige formål. Afhængigt af det færdige job, kan dette være præcis hvad du leder efter.

Flad-head skruer

Enhver skruen med en flad top, der kan være nedsænket i en fladtrykt niveau til en given overflade kaldes en "flad-head" skrue. Disse skruer bruges til enhver situation, hvor en flush overflade er nødvendig, såsom et hængsel. Hvis skruehovedet ikke er flad, derefter kunne hængslet ikke lukke helt.

Hoved typer

Flad-head skruer har alle de store hoved typer: de kommer kærv, Phillips, firkantet drevet eller Torx stilarter. Med alle disse muligheder, kan du udføre enhver opgave, der er påkrævet med en flad-head skrue.

Materialetyper

Flathead skruer er lavet til træ, metal og maskinskruer, ligesom enhver af de andre typer af store skruer. Skruerne er fremstillet af messing, Zink belagt stål, rustfrit stål eller silicium bronze.

Størrelser

På størrelse med en flad-head skrue er givet ved måling af hele sin længde. Da hovedet af skruen bliver plan med materialet, den fulde længde af skruen anvendes i målingen. Skruerne er fremstillet i enhver længde, som du vil kræve for at fuldføre dit projekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com