Hvad er forbindelsen mellem en opvaskemaskine og en vask?

January 15

Hvad er forbindelsen mellem en opvaskemaskine og en vask?

I det moderne køkken er en opvaskemaskine en standard bekvemmelighed. Dette apparat forbinder til vasken indirekte gennem skrald bortskaffelse. Forbindelsen er enkle og har fordele for bortskaffelse og vasken, hvis det gøres ordentligt. Hvis der er problemer med vasken eller bortskaffelse, men kan forbindelsen være et problem.

Vigtigste forbindelse

Mange nye skrald afhændelse er forsynet med et indløb, som stikker ud fra siden af bortskaffelse. Fjorden rør gør det muligt at knytte dræning eller outlet slangen fra din opvaskemaskine til skrald bortskaffelse. Når du har gjort dette, som opvaskemaskine afløb, rejser vandet fra opvaskemaskinen gennem fjorden rør og en renovationsafgifter og ned dine vigtigste vask afløb. Den eneste hage er, at når du køber til rådighed, der ofte er en plug i fjorden rør, som du bare pop ud inden montering af slange.

Fordele

Den største fordel ved vedlægge din opvaskemaskine til din renovationsafgifter og dermed dine vigtigste vask afløb er at hver gang du kører opvaskemaskinen, din renovationsafgifter får en god rødmen. I det lange løb kan det holde til rådighed fra at komme tilstoppet og grimme. Der, kan til gengæld holde bortskaffelse i bedre orden betingelse længere og duftende friskere.

Ulemper

I en ideel verden, ingen vil lægge varer ned renovationsafgifter de virkelig bør ikke, og alle skrald afhændelse ville udslette noget du kastede ind i dem. I virkeligheden, ikke alt er meningen at få smidt ind til rådighed og køre gennem din vask og afhændelser bryde. Hvis du hook opvaskemaskine til skrald bortskaffelse afløb og lægge varer i til rådighed, der hober sig op og går i stå, når vask og bortskaffelse tilstoppe, risikerer du at have opvaskemaskine ikke tømme ordentligt. Nogle gange mad fra bortskaffelse kan selv tilbage op til opvaskemaskine outlet slange og skylle tilbage i opvaskemaskinen. Hvis det sker, vil du nødt til at afbryde og rense slange. Når bortskaffelse eller vask kræver vedligeholdelse, skal du afbryde opvaskemaskine for at udføre reparationen sikkert.

Overvejelser

Mange mennesker, især dem i ældre huse, finde, at vasken og bortskaffelse tilstoppe ganske ofte. Når remodeling, ønsker nogle husejere at have deres opvaskemaskine helt adskilt fra vasken og bortskaffelse. Dette er muligt, men de fleste bygning og VVS koder kræver opvaskemaskiner til at dræne i en indirekte affaldsbeholder, og for de fleste mennesker, bortskaffelse er den nemmeste måde at rumme denne forordning. Afhændelser og dræn tilstoppe ofte fordi bortskaffelse er bare gamle og slidte, og det ikke længere har kapacitet til at nedbryde affald korrekt. Udskiftning til rådighed ofte lindrer tilstopning og giver både opvaskemaskine og vasken til at dræne den måde, de burde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com