Hvad er fordele ved udviklet trægulve?

June 10

Hvad er fordele ved udviklet trægulve?

Manipuleret træ gulve viser ægte træ materiale på det øverste lag, men faktisk består af krydsfiner nedenunder, hvilket gør det et godt kompromis mellem massive trægulve og laminatgulve. Der er mange fordele ved at komme med at vælge manipuleret gulvbelægning.

Holdbarhed

Fordi det nederste lag ikke er lavet af ægte træ, vil en manipuleret gulv håndtere fugt og vand meget bedre end en solid træ gulv. Det vil modstå deformering og opdele meget bedre samlet.

Installation

Mest manipuleret gulve kommer prefinished, så installation er normalt rask og ren. Nogle af de tykkere woods kan endda installeres som et flydende gulv type, hvilket gør for en god gør det selv projekt.

Vedligeholdelse

Manipuleret træ gulve er nemme at passe på og er ikke så følsomme områder som solide trægulve. En daglig fejer eller støvsugning vil holde et gulv på udkig stor i år.

Sammensætning

Fordi manipuleret Gulvbelægning er lavet med en skiftende mønster mellem tværs og på langs korn, skrumpe plankerne ikke over tid med temperaturændringer.

Sundhedsmæssige overvejelser

At være mere modstandsdygtige over for støv og forskellige allergener gør manipuleret gulvbelægning bedre for indendørs luftkvalitet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com