Hvad er fordelene ved at have en Dam på en gård?

March 16

Hvad er fordelene ved at have en Dam på en gård?

Farm damme tilbyder en lang række fordele. Hvis holdes rene, tilbyde damme et sted for svømning eller dyreliv visning. Du kan også tilføje fisk og plante liv at gøre dammen et mere attraktivt knudepunkt i din ejendom.

Kunstvanding

Vand fra bedriften damme tilbyder en backup kilde af vand til kunstvanding. Husdyr kan også drikke vand fra dammen. Dam vand giver en nødsituation kilde til vand i tilfælde af brand. Damme også give en bedrift område for afstrømning vand fra omgivende områder.

Wildlife ressource

Grundejere, der ønsker at tiltrække vilde dyr til deres område finde, at bedriften damme tilbyder en bred vifte af dyreliv, fugle og insekter en vigtig ressource. En dam med vandplanter tilbyder mad, habitat, dække og ynglepladser for fugle og pattedyr. Insekter, sommerfugle og bier stole på planterne i dammen som en vigtig fødevare ressource.

Fisk

Damme med fisk give hele familien en fornøjelig aktivitet at forfølge sammen. Visse typer af fisk, såsom græs karper, tilbyder en naturlig måde at holde akvatiske ukrudtet under kontrol. Du kan også fylde din Dam med bas, bluegill og andre typer af fisk du kan fange og spise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com