Hvad er fordelene ved at have en pejs indsætte?

March 10

Hvad er fordelene ved at have en pejs indsætte?

Pejse tilføje varme, stemning og romantik til et hjem interiør, men åbne ildsteder har et dårligt ry for at være ineffektive forurenere med høj vedligeholdelseskrav. Pejseindsatser er alternativer til åbent-front brændeovne pejse; skær er lukket metal kabinetter, der passer ind i eksisterende pejs omgiver. Design af pejseindsatser bidrager til flere fordele sammenlignet med åbne ildsteder eller brændeovne.

Brændstof sort

Alle pejseindsatser deler den samme generelle funktionelle design, men pejseindsats du vælger afhænger delvist på dit foretrukne brændstof, som indsætter er designet til en bred vifte af brændsler. Brændeovne pejseindsatser kan blive begunstiget af mennesker allerede bekendt med brændeovne. De er gode valg for boliger med adgang til gratis brænde. Pellet-brænding pejseindsatser er også en mulighed. Pellet pejseindsatser bruge komprimeret træ biprodukter eller endda træflis eller korn. Gas-drevne eller elektrisk pejseindsatser er ofte begunstiget af boligejere på udkig efter en lav vedligeholdelse indstilling, der kan styres ved hjælp af en termostat eller switch.

Effektivitet

En undersøgelse af forbrænding og forkoksning Research Laboratory (CCRL) i Canada rapporteret i Home energi Magazine i oktober 1994 fandt, at traditionelle pejse faktisk forårsage en stigning i fossile brændstof bruge fordi de mister mere energi end de får. Ifølge A.C.S Hayden, chef for departementet CCRL energi bevarelse teknologi konventionelle pejse ikke effektivt cirkulerer luften, giver varme til at flygte op i skorstenen i stedet for i den overordnede boligareal. Pejseindsatser, der er det væsentlige lufttæt metalkasser, modtager høje ratings for effektivitet, der omsættes til lavere hjem-varmeudgifter. Indsætter er selvstændige enheder med indbygget isolering og varme omsætning. Boksen Indsæt er opbygget af to lag: den indvendige boks er fyrrummet, hvor flammerne skabe varme. Den omkringliggende shell gemmer varmet luften. Omsætning fan trækker luft ind i den ydre boks til at holde en konstant strøm af luft bevæger sig gennem indsatsen. En anden fan returnerer varmet luften i rummet. Design af indsætte skaber optimal opvarmning ved hjælp af den mindste mængde af brændstof muligt.

Design

En af de største trækplastre af pejs er den romantiske stemning skabt som følge af en varm brand. Men ineffektivitet og vanskeligheder ved at bruge den traditionelle pejs negere den visuelle elegance for mange boligejere. Pejseindsatser løse mange af problemerne, samtidig med at stemningen. Det grundlæggende design af insertet er temmelig standard, men den omgivende ramme er tilgængelig i en bred vifte af dekorative stilarter og materialer. Pejseindsatser kan være rammer med materialer, designet til at matche stilen i en eksisterende pejs eller mantel. Metal skærme med dekorative rulle arbejde er tilgængelig som en lav vedligeholdelse design mulighed for at tilføje visuelle interesse for pejsen.

Miljøhensyn

Effektiviteten af pejseindsatser udmønter sig i miljømæssige fordele samt økonomiske fordele. En traditionel pejs frigiver røg og kuldioxid i den levende område, øget indendørs luftforurening og fare for ombordværende. Pejseindsatser er selvstændige enheder, der direkte røg og farlige gasser fra beboelsesrum, beskytter ikke kun mod skadelige indendørs luftforurening, men også skader på omkringliggende møbler og strukturer såsom kapper.

Design af skær reducerer også brændstoffet for at skabe ensartet varme. Pellet-brænding pejseindsatser er særlig miljøvenlige. Pellets er fremstillet af genanvendte materialer såsom træ scraps og komprimeret træ biprodukter. I modsætning til træ brændt i traditionelle pejse, træpiller brænde renlig, at reducere produktionen af creosot, som ikke kun er skadelige for miljøet, men også kan forårsage skorsten brand hvis skorstene er ikke ordentligt rengjort og vedligeholdt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com