Hvad er fordelene ved at have en Pellet komfur?

December 10

Hvad er fordelene ved at have en Pellet komfur?

Med energipriser svingende eller endog stigende, mange søger enkeltpersoner alternativ varme kilder til at erstatte eller supplere deres nuværende varmesystem. Pilleovne tilbyder mange af fordelene ved traditionelle varmeapparater samtidig medvirke til at beskytte miljøet ved hjælp af genanvendt og vedvarende ressourcer som brændstof.

Bekvemmelighed

Pilleovne er nemme at indlæse og som regel kun kræver brændstofpåfyldning en gang om dagen til at opvarme et område. De fleste pilleovne har temperaturindstillinger at regulere varmen og kan bruges i store boliger samt mindre lejligheder.

Miljømæssige fordele

Pilleovne udleder så få forurenende stoffer at Miljøstyrelsen ikke kræver emissioner test på dem. Træpiller brændsel er lavet af genbrugstræ og andre vedvarende biprodukter, forebygge udtømning af naturressourcerne.

Effektivitet

Nyere pilleovne køre på 78 procent til 85 procent effektivitet, hvilket gør dem langt mere effektive end brændeovne og sammenlignes med andre former for opvarmning. De fleste pilleovne er udstyret med en intern fan, der tilbyder fordel for strålevarme fra apparatet og konvektion varme gennem varmluft.

Træpiller brændsel

Da pellet brændstoffer er små og brænde mere effektivt, kræver de en mindre plads end traditionelle træ og mindre brændstof samlede. De er også relativt fri for støv og i modsætning til snore af træ, kan opbevares indendørs til daglig brug.

Overvejelser

Pilleovne kan tilbyde traditionelle brændeovne pejse udseende, men de har lavere røg emissioner. Pilleovne forlader meget lidt aske rester, gør oprydning betydeligt lettere end med træ-brændende pejs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com