Hvad er fordelene ved at have et vandfilter?

January 6

Hvad er fordelene ved at have et vandfilter?

Tilføjelse af en vand filtreringssystem til din tap er en billig og enkel måde at forbedre din sundhed og spare penge i det lange løb. Vandfiltrering systemer kan tilføjes til hele huset, holde dem inden for dit hjem godt hydreret, sikker og ren.

Drikkevand

Den største fordel af vandfiltre er, at de fjerner skadelige kemikalier og komponenter indeholdt i vandet, selv før du drikker det. Nogle af disse komponenter omfatter klor og føre. Disse komponenter – især klor og klor biprodukter – kan føre til blære cancer, tyktarmskræft og endetarmskræft. Vandfiltre fjerne også to protozoans kendt som cryptosporidium og giardia. Disse protozoans kan forårsage gastrointestinale sygdomme, hvis de indtages. Vand fra hanen kan indeholde så mange som 2.000 eller flere kendte skadelige kemikalier.

Brusere

Brusebad vandfiltre kan reducere mængden af klor der er absorberet gennem kroppen eller inhaleret når brusebad. Klor, der trænger ind i kroppen kan forårsage udslæt og hudirritation. Andre skadelige kemikalier fra brusebad vand vil fordampe hurtigere end vandet i sig selv. Dampen fra et brusebad indeholder disse kemikalier, som kan indåndes. En bruser vandfiltrering system kan fjerne disse skadelige kemikalier og holde dem fra at komme ind i kroppen.

Penge bekymringer

Uden for køb vandfilter, er ingen andre udgifter påkrævet. Filtreret vand kun kræver et arbejds tryk og kan spare flere penge end købe vand på flaske på en regelmæssig basis. Flaskevand er også ikke reguleret af Miljøstyrelsen, som har meget strenge standarder for postevand, men af Food and Drug Administration, som ikke har strenge standarder for flaskevand. Kort sagt, kan flaske vand indeholde det samme eller kun lidt færre, kemikalier og skadelige komponenter som vand fra hanen.

Sikkerhed og smag

Filtre øge både smagen og lugten af postevand og også forbedrer smagen af mad tilberedt med vand fra hanen. Filtreret vand er sundere for alle, men er især sundere for spædbørn og gravide kvinder, der kan passere det forurenede vand til deres ufødte barn. Ved hjælp af et helt hus vandfiltrering system kan levere hver vandkilde med rent vand. For eksempel, kan toksiner i ikke-filtreret vand blive absorberet af tøj, der vaskes. Filtreres vandet fjerner disse giftstoffer, forhindrer dem i at blive absorberet af tøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com