Hvad er fordelene ved at have tagrender på et hjem?

October 29

Hvad er fordelene ved at have tagrender på et hjem?

Regn tagrender er installeret på næsten alle nye hjem, og er en værdifuld støtte til at holde et hjem i den bedste mulige tilstand. Der findes mange forskellige typer til at opfylde enhver boligejer behov.

Formål

Tagrender tjene til at omdirigere regnvand og andet nedbør strømmer fra dit tag fra den umiddelbare omkredsen af dit hus. Dette forhindrer skade til hjemmets sidespor og foundation som ellers ville opstå.

Sorter

Vinyl, aluminium og rustfrit stål tagrender er sikret mod rust. Rustfrit stål og kobber tagrender er de stærkeste, hvilket betyder at de kan modstå selv de hårdeste vejr uden skader.

Typer

Tagrender er lavet i sektioner, der er kombineret sammen at omgive taget af et hjem. Aluminium tagrender, dog er også designet til problemfrit passer et hjem perimeter.

Overvejelser

De fleste hjem kræver 150 til 250 fødder af tagrender. Dette selvfølgelig afhænger af boligens størrelse, men er meget værdifuldt at reducere udgifterne til nye sidespor eller foundation skader.

Omkostninger

Vinyl tagrender er den mest omkostningseffektive løsning, da de spænder fra $3 til $5 per lineal fod. Rustfrit stål tagrender spænder fra $4 til $9, mens kobber tagrender er dyrere på $15 til $25 per fod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com