Hvad er fordelene ved at have træ køkkenredskaber?

May 10

Hvad er fordelene ved at have træ køkkenredskaber?

Hvem er nogensinde nået for metalske sidder i en madlavning gryde med varm væske har lært en af de vigtigste egenskaber af træ køkkenredskaber--de er langsomme til at lede varme. Nogle traditionelle kokke medtage familie opskrifter retninger for at slå æg, portion ud dejen eller røre en eddikesyre sauce som tomat eller citron strengt med en træske. Træ redskaber har en række kvaliteter, der gør dem vigtige for hver cook.

Lav varme ledeevne

Lav varme ledningsevne giver træ redskaber en klar fordel over metal og nogle syntetiske redskaber. Køkkenredskaber til huden forbindelsen er let at se, eller føler. Mindre indlysende er forbindelsen mellem en træ køkkenredskaber og en madlavning pot. Harpiks eller andre syntetiske værktøjer overlever ikke altid de varme temperaturer af metal skillets eller endda fælge af varme gryder. Udstrygningspræparater og andre ar af varmeskader kan vedrøre nogle forbrugere om sikkerheden af syntetiske redskaber i høj varme madlavning.

Lav smag-lugt ledningsevne

Vaskes straks med varmt vand og sæbe, træ redskaber bevare og overføre få, om nogen, lugt fra en madlavning opgave til næste. Dette er fordi holdbart træ redskaber er lavet af fine-gransket løvtræ, hvoraf nogle er endda vandafvisende. Enkel skrubbe og luft-tørring er den eneste pleje skulle holde disse værktøjer smag - og duft-fri. Dårlig pleje, ligesom vask i opvaskemaskinen eller forlader neddykket i vand i lange perioder, er ansvarlig for klager over forværringen i træ køkkenredskaber.

Interaktion med andre materialer

Det hårde arbejde til hvilken alle køkken redskaber er sat til sidst viser som tegn på slid. Træ redskaber, men er nem at bruge i kombination med andre former for redskaber. Træ redskaber, for eksempel, vil ikke ridse glasoverflader, som metal redskaber kan. Træ redskaber skader ikke de varieret ikke-stick overflader anvendes til madlavning Potter og skillets. Hvor skaden opstår, det er mest sandsynligt at være mellem metal kniv og træ breadboard, og skaderne er en lille pris at betale for at bevare knive fra skader forårsaget af sten, glas eller andre overflader, hårde skæring.

Særlige ydelser

Nogle gamle opskrifter kan angive træ redskaber; Candy-gør favoriserer træskeer. I andre husstande hersker tradition; træ salat bestik forhindret en gang eddike fra mørkfarvning gamle metal redskaber, så træ redskaber sejre. Den mest oplagte fordel ved træ redskaber, men er deres enkle skønhed. Lavet af træsorter fra Asien og Stillehavsøerne, foreslår de, at selv de mest eksotiske kokke har til fælles. Udskåret fra amerikanske hårdttræ, forener de moderne kokke med kvinder, der bogstaveligt talt kogte deres måde på tværs af et udviklingsland. De kan ikke altid være de mest langvarige redskaber i dit køkken, men den fornøjelse de bidrager til tilberedning af mad og servering er faktisk langvarig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com