Hvad er fordelene ved bambus møbler?

December 27

Ud over sin moderne, pulserende æstetisk lokker bambus møbler, på grund af dens mange fordele, hjemmegående og dekoratører, der er på forkant med hjem design. Når du lære fordelene ved dig selv, kan du beslutte at erstatte din tunge, forældede møbler med miljøvenlige bambus.

Eco-venligt Bamboo

Ifølge Dan floder af CNN, bambus er en af de hurtigst voksende planter, eller kæmpe græs, bambus er således den hurtigste absorber af kuldioxid fra atmosfæren. Det er også en virkelig vedvarende ressource, fordi i modsætning til trægulve, som engang skåret behov genbeplantning for at reproducere, bambus kan vokse nye skud fra sin egen rodsystem.

Stærke og holdbare bambus møbler

Som du kan have antaget ved sin stærkt rodsystem og evne til at trives i naturen, er bambus utrolig stærk og holdbar. Bambus er så stærk, at det har været brugt til at bygge bådene, broer og stilladser.

Letvægts bambus

Bambus er mere letvægts end løvtræ, hvilket gør det lettere at transportere og omarrangere end tunge hårdttræ. Da bambus møbler kan flyttes med lethed, er istandsættelse et snuptag. Hvis du har mange af disse stykker i dine rum, vil ikke så du være så tilbageholdende med at omarrangere dine møbler fra tid til anden.

Bambus holder sin form

Over tid, hårdttræ svulme med fugt og skrumpe i svar til tørhed. Bambus reagerer ikke, som drastisk for fugt, så det bevarer sin størrelse og form. Dette gør bambus møbler ideel til dimensionering.

Bambus nemmere at vedligeholde

Fordi bambus er mere resistente over for fugt end træ, det ikke pådrage sig så meget skade ved kontakt med vand. Det vil ikke rådner som træ gør, og meget til lindring af bug hadere, det er termite resistente. Rengøring bambus er let--bare tørre det med en fugtig klud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com