Hvad er fordelene ved en Arborvitae Hedge?

October 11

Hvad er fordelene ved en Arborvitae Hedge?

Fordelene ved en arborvitae hæk gør det en favorit for langsigtede projekter, landskab. Arborvitae (Thuja spp.) buske er stedsegrønne planter, der vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 7. Også kendt som white cedertræ eller thuja, busk har en tæt vækst vane med flad blade, der er aromatisk. Busk vokser i en konisk form og kan have én eller flere kufferter, afhængigt af modellen. De multistemmed grene splay som busk aldre. Arborvitae foretrækker fuld sol og en rig lerede jord men tolererer de fleste jordtyper undtagen meget våd eller meget tørre betingelser.

Vækstrate

Visse sorter, såsom Thuja "Green Giant," vokse så meget som 2 fod per år. Buske fylde i et område hurtigt når du prune toppe, så du har brug for færre buske til at danne en fuld Pyrenæisk i en kort tid. Hvis du foretrækker en busk med en langsom vækstrate for mindre beskæring og vedligeholdelse, skal du vælge Thuja "Techny," som når højder af 15 fødder og omkring 8 fod bred. Beskære arborvitae i sæsonen hvilende at holde buske på den ønskede højde og bredde.

Læhegn

Den tætte løv produceret af arborvitae buske holder vinden i skak. En linje af buske, gør et fremragende læhegn eller snowbreak. To linjer af arborvitae buske, med en forskudt plantning mønster, arbejde endnu bedre. Afhængig af sort, kan buske nå højder på 40 fod eller mere, til at danne en kompakt levende skærm beskytter mod dyreliv og vejret. Hækken tilføjer en følelse af privatlivets fred til landskabet.

Lang levetid

En rapport offentliggjort i Canadian Journal of Botany i 1991 af Peter E. Kelly, der holder en Master of Science grad fra University of Western Ontario, hedder det, at arborvitae buske vokser i Niagara skrænt blev undersøgt for at fastslå alder. Undersøgelse, udført af botanik afdeling af universitetet Guelph viste, at buske var mere end 1.000 år gamle. Den standard Pyrenæisk i amerikanske hjem landskab overlever fra 50 til 150 år. Under de rette betingelser, kan en arborvitae hedge vare 200 til 400 år. Buske er ikke modtagelige for luftforurening, så arborvitae fungerer godt i byens landskab.

Nem vedligeholdelse

Buske har brug for lidt at ingen vedligeholdelse, når de er etableret i landskabet. I det første år skal din buske vandes hver to eller tre dage til dybden af rodklumpen. Root rot sætter ind når busken er plantet nedenfor Gartneriet voksende linje eller plantning site er for fugtig eller holder vand. Skader kan komme i form af hjorte eller bagworms. Vælge orme fra buske til at forebygge skader. For at beskytte mod rådyr, drys menneskehår eller andre naturlige afskrækkende, såsom talg-baseret sæbe omkring buske.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com