Hvad er fordelene ved en bruser vs badekar?

June 17

Hvad er fordelene ved en bruser vs badekar?

Når det drejer sig tid til at vaske væk snavs ophobes gennem en dags arbejde, enkeltpersoner har to dominerende muligheder: en bruser eller et badekar. Mens den klassiske bad kan være den afprøvede og sande måde at få rene, en mulighed før indendørs VVS gjort moderne brusebad en mulighed, det kan ikke længere være den bedste løsning. Mens du ikke behøver at opgive din skumbad og sætte din gummi ducky op på en hylde for evigt, overvejer fordele af brusebad i stedet for glider ind i er en sudsy karret et klogt valg.

Pladsbesparende

Hvis dit badeværelse er lille, kan vælger en stall brusebad i stedet for standard badekar være en effektiv pladsbesparende foranstaltning. Stall bruser kommer i en bred vifte af dimensioner, mange af dem små nok til at passe ind i en ellers ubrugte hjørne. Omvendt, Badekar, selv dem, der fungerer som et brusebad, tage op en større luns af din gulvplads, potentielt gør din petite badeværelse synes endnu mere trangt.

Vandforbrug

Hvis forsøger at gå grøn, er et brusebad oftest din bedste satsning. Da US Geological Survey rapporter, de vælger et badekar bruger i gennemsnit 50 gallons af vand. Showerers, på den anden side bruger 2.5 gallon per minut. Det betyder, at en enkeltperson skulle tilbringe 20 minutter at få pruny i brusebadet, før han ville bruge op så meget vand som han ønsker at tage et bad.

Tilgængelighed

For personer med mobilitetsspørgsmålene er et brusebad ofte det bedste valg. Stall bruser kan brugerne simpelthen gå i stedet at løfte benene over en balje afsats og sænke deres krop i vandet. Mens nogle virksomheder tilbyder bøtter, der åbner på den side, så bevægelseshæmmede personer til mere nemt indtaste og afslutte, giver stall bruser denne samme fordel uden specialiseret udstyr. Mens stående i bruseren kan være vanskeligt for nogle med mobilitetsspørgsmålene, kan brusere nemt outfitted med faste eller bevægelige sæder, tillade bruger hen til sidde mens han bader.

Indstillinger

Satse på en bruser betyder ikke at du skal opgive dit badekar helt. De fleste husstande har både bruser og badekar, men nogle gange ikke i samme rum, eller en kombination badekar bruser sat op. Selvom brusebad har klare fordele, søge mange Boligkøbere stadig boliger med begge muligheder, hvor de kan til enhver tid ønsker at tage en afslappende blød eller kan have snavsede børn, at de ønsker at skrubbe rene i en balje. I stedet for at blive en bruser konvertere og at gøre dit hjem en balje-gratis en, vælger at tage et brusebad på en regelmæssig basis, mens stadig holder din balje i stedet for videresalg værdi eller lejlighedsvis brug er et stærkt valg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com