Hvad er fordelene ved en Candle varmere

October 7

Hvad er fordelene ved en Candle varmere

Stearinlys brænder er elektriske apparater, der anvendes til at brænde duftende stearinlys. Formålet er at smelte voks med en opvarmet platform i stedet for ved hjælp af en åben ild og en væge, som det typisk sker. Der er sikkerhedsmæssige grunde samt praktiske fordele hvorfor stearinlys brænder kan være en bedre form for stearinlys brænder.

Ingen sod

Røg udsendes fra en brændende flamme forårsager dampe og efterlader sorte mærker på nærliggende vægge eller møbler. Fraværet af en flamme betyder ingen sådanne uønskede biprodukter vil forekomme. Røg også frigiver skadelige kemikalier i luften, som uundgåeligt påvirker mennesker og kæledyr. En varmere lys er en langt sundere alternativ til flamme-tændt stearinlys.

Ingen flamme

Brænde almindelige stearinlys er farlige på grund af risikoen for brand. Den elektriske metode af varme stearinlys reducerer dette risikoen massivt og betyder, at brugeren ikke behøver at kontrollere eller bekymre sig om brandsikkerhed på samme måde som med en flamme-tændt stearinlys. Den eneste mulige risiko for brand kommer fra det elektriske element i apparatet, eller hvis et brandfarligt materiale kommer i kontakt med den opvarmet plade.

Mere effektiv

Flamme-tændt stearinlys kan ikke brænde hele stearinlys, da vægen brænder før voks er brugt op. Et varmere lys vil smelte alle voks og vil også vare længere, da den lavere varme vil bryde ned voks i et langsommere tempo.

Ingen belysning spørgsmål

Kan opstå problemer, når de forsøger at tænde et lys. Hvis et stearinlys er beliggende i en lille krukke, indvinding adgang for at lette det er svært. På andre tidspunkter kan vægen har brændt ned, gør det fiddly og svært at oprette forbindelse med flammen lys. Stearinlys brænder start smeltende stick med et tryk på en knap.

Bedre duft

Fravær af en flamme betyder duften er afsløret af røg. Mange stearinlys varmere produkter har indbyggede fans, som blæser duften mere jævnt rundt i lokalet, giver en bedre fordeling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com