Hvad er fordelene ved en hvide rullesten tag?

February 4

Hvad er fordelene ved en hvide rullesten tag?

Det være sig på en erhvervs-byggeri eller på toppen af en bolig struktur, har en hvid-rullesten tag fordele. Mens fordelene ved hvide helvedesild er ikke muligvis umiddelbart synlige, er de langsigtede virkninger positive. Hvid-rullesten tagdækning fordele omfatter omkostningsbesparelser, varme kontrol og CO2 udledningen.

Omkostningsbesparelser

Økonomien er en stor fordel, når det kommer til at sætte i hvid helvedesild. Selv om prisen på en hvid-rullesten tag er omtrent det samme som at installere sorte helvedesild, er der en unik frynsegode. "Offbeat og relativt enkle," siger MotherEarthNews.com, hvid-rullesten tagene er en "effektiv strategi for at reducere aircondition omkostninger... op til omkring 20 procent." Ved at holde dyre aircondition regninger på bay, gøre langsigtede besparelser forbundet med hvide helvedesild dem gavnligt for dit budget.

Varmestyring

En enorm fordel for at installere hvid helvedesild er varme kontrol. "Hvid tagene, aka cool tagene," hedder moder jord nyhedsside, reflektere sollys og varme "i stedet for at absorbere det." En hvid-tag ejer selv fortalte the New York Times, hvornår "kommer vi hjem på dage, hvor det er over 100 grader udenfor, og huset er på 80 grader." Varme kontrol og omkostninger besparelser går hånd i hånd, når det kommer til white-rullesten tagene.

Reduktion af emissionerne

Reduktion af CO-emissioner er en betydelig velsignelse til boligejere-- og for miljøet som helhed. Installation af en hvid-rullesten tag betyder at spille en lille men afgørende rolle i afspejler snarere end absorbere varmeenergi. De polare iskapper er en massiv eksempel. Ifølge Massachusetts Institute of Technology, ville "at vende alle verdens tagene hvide fjerne så meget drivhusgasemissionerne i 20 år som hele verden producerer i et år." Den øverste situation, så ville være at have "fordel af hvide tagene, når det er varmt og sort tagene, når det er koldt."


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com