Hvad er fordelene ved en Smart House?

August 6

En smart-house er bygget ved hjælp af grønne praksis eller økologisk og miljømæssigt forsvarlig ideer. Hvert design beslutning er lavet med effektivitet i tankerne. Som amerikanerne bliver mere optaget af miljøet, bliver grønt byggeri populært. Der er en række fordele til at opbygge en smart house.

Effektiv energi

Teknologi i hele en smart house hjælper med at spare energi. På samme tid sænker det omkostningerne til opvarmning og afkøling interiør. Store vinduer og parasoller lys, varme og køle hjemmet. Taget har solpaneler består af solceller film.

Spare på vandet

I en smart-house bruges regnvand og gråt vand (skyllevandet fra brusere og vaskemaskiner) begge til at skylle toiletterne og vandplanter. Taget er bygget til at absorbere regnvand. En dobbelt-skyls toilet--hvilke har valgmulighed i en tør flush eller våde flush-- og lav-flow brusehoveder spare på vandet.

Materialer

Vedvarende og genanvendte materialer bruges så meget som muligt. Bambus er normalt valget for gulve.

Bygning i en fabrik

Smart huse bygget i fabrikker er mere effektive på flere måder. Et hus bygget på webstedet ansigter vejr forsinkelser og masser af spildt materiale. I fabrikken, vejret er ikke et problem, og der er ingen spild. En modulær hus er bygget indefra og ud, og selv store hjem kan være bygget i løbet af få uger.

Gizmos og Gadgets

En smart house bruger også grønne elementer. Bølge cube mikrobølgeovn bruger mindre elektricitet end standarder modeller. En batteri-drevne plæneklippere styrer skadelige emissioner. En grøn boks energi skærm lader dig regelmæssigt kontrollere dit energiforbrug. Tæppefliser lavet af genbrugsmaterialer er let at rengøre, og de hjælpe afværge skimmel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com