Hvad er fordelene ved Greensand?

May 20

Greensand er et naturligt forekommende silikat materiale bestående af grønlig kerner af glauconite plus ler eller sand. Det er fundet i indskud på jord, at millioner af år siden var en del af en gammel havbund. I USA er indskud af greensand begrænset til New Jersey, Texas og Arkansas. Sammensætningen af greensand er først og fremmest jernoxid og kalium (Kali), men det også indeholder fosfor, magnesium, calcium og 30 spormineraler. Det har konsistens af sand, med meget tunge tæthed, og kan anvendes med en sprederen eller seeder.

Vandrensning

Når installeret som medierne i en filter seng, bruges greensand til at rense godt vand. Greensand fjerner jern, mangan og hydrogensulfid og deres tilknyttede ubehagelige lugte fra godt vand. Fjernelse af disse forbindelser også forhindrer mineral farvning af dræn og andre inventar samt tøj i en vaskemaskine.

Jord Conditioning

Greensand absorberer tredjedel sin vægt i vand, hvilket gør det 10 gange mere absorberende end standard sand. Når føjet til jord, det løsner tunge ler og binder løs, sandede jord. Som potning materiale reducerer det behovet for vanding.

Mineralisering

Greensand indeholder en bred vifte af spormineraler. Gradvis, langsigtede frigivelse af mineraler i jorden, kendt som mineralisering, forbedrer smag, farve og ernæringsmæssige værdi af planter.

Kalium mangler

På grund af sin høje kaliumchlorid indhold fungerer greensand en langsom frigivelse, uopløseligt kilde af kalium. For at rette kalium mangler, kan der anvendes greensand i beløb fra 800 pund til 4.000 pounds per hektar.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com