Hvad er fordelene ved køleskab vandfiltre?

April 21

Selv om din lokale utility selskab sandsynligvis sætter dit drikkevand gennem en serie af filtreringsprocesserne, kan det vand, der ender i dit glas i hjemmet ikke være så ren som du ønsker. Selv om amerikanerne Nyd nogle af verdens reneste drikkevand, er det stadig ofte fyldt med kemikalier, som du ikke måske ønsker at forbruge. For mennesker, der ejer et køleskab med en ismaskine og vand dispenser, er der mulighed for at installere en indbygget vandfilter på enheden for at yderligere rense det vand du drikker.

Punkt for anvendelse

En af fordelene ved et køleskab vandfilter er karakteren af dens design. Det er et punkt-i-brug filter, hvilket betyder, at vandet er gået gennem alle VVS inden filteret. Du får vandet, så snart det er blevet filtreret. En del af Ulempen ved filtrering planter er, at vandet skal rejse gennem rør, mange af dem gamle, at komme til de hjem, de leverer. Undervejs, kan vandet afhente ekstra urenheder fra rørene før det når din tryk. Et punkt-i-brug filter på dit køleskab vil fjerne disse urenheder umiddelbart før forbrug.

Forurenende fjernelse

Den mest åbenlyse fordel af et køleskab vandfiltrering system er de ekstra forurenende stoffer kan det fjerne fra vandet. Ifølge hjemmesiden køleskab ekspert nogle der gange mere end 1.200 forureninger flyder rundt i den gennemsnitlige vandsystem. Nogle forurenende stoffer fundet i vand-systemer omfatter kræftfremkaldende agenser og andre kemikalier og stoffer, der kan føre til sundhedsmæssige problemer. Multi-trins køleskab vandfiltrering systemer kan fjerne mange sådanne forureninger.

Ingen flaskevand

Hvis du allerede er bekymret over vandet du drikker og har besluttet at drikke kun vand på flaske, indse du sikkert at du bruger en hel del penge på det. Med et køleskab vandfilter, du ikke længere har brug for flaskevand og kan spare de penge, du i øjeblikket bruger på det. Det er rigtigt, at du bliver nødt til at bruge lidt penge for at få dit filter installeret, men i det lange løb du vil spare langt mere ved ikke at købe flaske vand regelmæssigt. Desuden vil du ikke opretter ekstra plastic affald til deponeringsanlæg.

Lime omfanget oprustning

Lime omfanget oprustning fra vandet, der strømmer ind i dit køleskab kan beskadige apparatets dele over tid. De rør, der leverer vand til ismaskine og dispenseren kan blive tilstoppet af oprustning, fører til reparationer, der kan koste en stor sum penge. Et filter placeret i passende stedet vil reducere mængden af oprustning i linjerne ved at frafiltrere de ansvarlige syndere inden deres ankomst inde i køleskabet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com