Hvad er fordelene ved Nikken magnetiske madras?

August 12

Nikken magnetisk madrasser brug Nikken Kenko Sleep System til at øge komfort og støtte funktioner. Magnet-teknologi hjælper også processerne af mentale og fysiske genopladning. Det er godkendt af World Federation for kiropraktik.

Spinal støtte

Nikken magnetiske Matress er designet til at støtte rygsøjlen samt fremme korrekt ryg justering. Strukturen er omfangsrige og fås i forskellige tætheder til at blive tilpasset til brugerens komfort.

Ventilation

Nikken magnetiske madras tyk konsistens har indbygget luftkanaler, der giver mulighed for maksimal ventilation. Den frie luft flow i disse madrasser giver en glat tekstur, der trøster Columna og hals samtidig regulere temperaturen for sund søvn.

Anmeldelser

Nikken Kenko Sleep System hævder at have tilfredse kunder i mere end 11 år. Ifølge virksomhedens hjemmeside, har færre end 1% af kunderne bad om en restitution under garanti fra 2010.

Magnetisk teknologi

Afhængigt af størrelsen af madrassen udnytter Nikken Kenko Sleep Systems produkter op til 326 magneter. Magneterne er arrangeret strategisk til at producere et sammenhængende magnetfelt hen over overfladen af madras, støtte brugeres central støtte zone.

Rubberthane

Nikken Kenko Naturest topmadrasser udnytte en rejst-tip overfladen af Rubberthane. Rubberthane knuder give de virkninger, der svarer til en massage. Knuder hjælper også ventilere madras topper og sprede sved.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com