Hvad er fordelene ved ormen støbegods?

January 24

Hvad er fordelene ved ormen støbegods?

Ormen støbegods, eller vermicast, er det affald produkt lavet af orme som europæiske nightcrawler og rød wigglers, der også kaldes kompostering orme. Disse støbninger er en økologisk, naturlig gødning, der indeholder vandopløselige næringsstoffer, at planterne skal vokse. Ormen støbegods kan bruges i pottemuld eller bruges som en barkflis. Undersøgelser har vist, ifølge en 2003 Rodale Institute undersøgelse, at ormen støbegods kan øge planternes vækst og frugt og grøntsager giver dramatisk.

Sund jord

Ormen støbegods har bevist, for at "rense" jorden ved udvinding af skadelige bakterier og svamp. De kan lave tungmetaller i organisk affald, forårsager dem til at frigive i jorden i et langsommere tempo. Planterne kan derefter absorbere så meget af disse tungmetaller som de behøver for at vokse, ifølge Tasteful haven.

Øger fugt

Slim fundet i ormen støbegods hjælper jorden bevarer fugten. Den fugtige jord så tiltrækker andre regnorme, der vil øge din jord & rsquo; s skørhed og frugtbarhed. Ormen støbegods også danne aggregater eller mineralske klynger, der yderligere arbejde i jord til at bevare fugten og tilføje til den generelle sundhed i din jord.

Ekstra næringsstoffer

Næringsstofferne, som ormen støbegods don & rsquo; t skal opdeles efter elementerne, så de er umiddelbart tilgængelige til at plante. Men på grund af den proces, hvorved det organiske materiale bevæger sig gennem ormen, et tyndt lag af olie dækker støbning. Dette lag virker som en timer til at langsomt frigive næringsstoffer i jorden over en periode på omkring to måneder, efter Tasteful haven.

Langsigtede fordele

Tilsætning af ormen støbegods at din jord har en langvarig effekt. Ikke alene vil planterne du har nu vokser gavn, disse tarme indføre sunde mikroorganismer i jorden, som udstråler kemikalier, som frastøder patogener, hvilket gør det mindre sandsynligt for dine planter for at falde bytte for sygdom. Disse mikroorganismer også tilføje mangfoldighed til jorden og begynder en kompliceret cyklus på mikroskopisk skala, der øger sundheden for din jord, og dermed dine planter. Ormen støbegods også indeholde æg. Disse æg vil klække i jorden, produktion af en ny generation af orme, der vil forbedre din jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com