Hvad er fordelene ved ormen te?

March 7

Hvad er fordelene ved ormen te?

Ormen te er lavet af støbegods af orme, der har været dyppet i vand og derefter oxideres. Det er en økologisk, miljømæssigt sikkert produkt. Fordelene ved orm te for planter kommer fra bloom af gode bakterier, der danner i oxidation proces. Nitrogen, calcium, fosfor, kaliumchlorid og magnesium er i orm te. Ormen te skal være tilsat kulsyre i den korrekte måde, for at det kan være gavnligt.

Naturlig myggebalsam

Ormen te er en naturlig myggebalsam til hvide fluer, skala, bladlus og mider. Fjernelse af naturlige skadedyr planter vil hjælpe planten og frugten vokser på en sund måde.

Jord

Ormen te er en naturlig fungicid både jorden og planten overflade. Det bidrager til at skabe kolloid humus, som er til gavn for planterne. Ormen te virker som en jordforbedring, der hjælper med væskeophobning og skaber en jord, der er sundt.

Planter

Ormen te er et naturligt produkt, der ikke vil brænde plante blade og frugt. Det vil øge størrelsen af anlægget stilk og blade. De frugter og grøntsager vil vokse større og sundere end at bruge kommercielle gødning. Ormen te er et naturligt produkt, der hjælper med at opretholde et grønt miljø.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com