Hvad er fordelene ved passiv solvarme Design?

July 6

Passiv solvarme design bruger bygningsdesign for at indsamle solenergi til køling om sommeren og varme om vinteren. Fordelene ved passiv solvarme design omfatter reduceret energiomkostninger og miljøpåvirkning samt mindre behov for stor varme- og kølesystemer.

Opvarmning og køling

Optimal passive solvarme design omfatter opbygning af windows, store vægge og værelser, der kræver mere lys og varme i en sydvendt retning bedst tillade solen til at opvarme bygningen.

Køling

Vinduet udhæng og ventilation reducere blænding, der forårsager varme til at bygge for meget. God udhæng omfatter træer, skodder og markiser, der blokerer solen effektivt.

Mere naturligt lys

En veldesignet passiv sol bygning også placerer vinduer, ovenlys, gårdhaver, forkamre, reflekterende overflader og lyse lakflader for at øge naturligt lys i bygningen og yderligere sænke energiomkostningerne.

At reducere miljøvirkningerne

En veldesignet passiv sol bygning betyder mindre behov for elektricitet og strømforbrug, hvilket igen reducerer kulstofemissioner og greenhouse gasproduktion.

Omkostningsreduktion

Ved at reducere eksterne energibehov, reducerer passiv solvarme design også udgifter til energi, i det mindste delvist. Selvfølgelig, bliver effekten større i områder, der modtager mere sollys gennem året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com