Hvad er fordelene ved plænepleje?

September 17

Hvad er fordelene ved plænepleje?

Du har mange grunde til at tage sig af din græsplæne uden for bare at gøre det ser temmelig. Ignorerer din græsplæne vil få det til at vokse hen over, indsamle skadedyr og ukrudt og i sidste ende dø. Hvis du ikke er komfortable, opretholdelse af din egen græsplæne, kan du altid leje en professionel til at gøre det for dig.

Udseende

Hvis du tager dig af din plæne på en regelmæssig basis, vil du blive belønnet med en sund og smuk græsplæne, som du kan vise til dine venner eller naboer. En velholdt græsplæne kan tilføje spektakulær indretning til hele kvarteret mens hæve den samlede ejendom værdi af din ejendom. En sund græsplæne kan spille vært for sommeren griller eller skovture og sent om aftenen parterne, afhængig af vejret.

Bare trække vejret

Græsplæner, der indeholder sunde græs levere ilt til deres ejere samt dem, der er omkring dem. Ifølge Eastcoastlawn.com, kan en græsplæne, der er 625 kvadratfod eller mere give alle af den ilt, en person har brug for i løbet af en 24-timers cyklus. En græsplæne, der er 7.500 kvadratfod eller mere kan give nok ilt til 12 personer at indånde i løbet af en 24-timers cyklus. Sund græs kan også filtrere pollen og støv, der samler sig i luften over, lette byrderne af dem, der er allergi tilbøjelig.

At holde det Cool

Din græsplæne, kombineret med dine naboer græsplæner, kan fungere som en form for aircondition hvis de vedligeholdes alle godt. Ifølge Landscapeamerica.com, vil otte gennemsnit-størrelse græsplæner--7.500 kvadratfod--foret ved siden af hinanden skabe en kølende effekt svarende til 70 tons af aircondition. Denne frikøling vil hjælpe dig med at spare penge på aircondition regninger i de varme sommermåneder.

At gøre det arbejde

Hvis du ønsker at få en sund græsplæne, kan du enten tage sig af det selv eller hyre en professionel til at gøre arbejdet for dig. Hvis du vælger at passe det selv, sikre du har en fast forståelse af typen jord inden for din græsplæne samt næringsstoffer og pH niveauer, det kræver. Når du klipper din græsplæne, forlade udklip i græsset for at tillade næringsstoffer i blød tilbage i. Ikke vand din græsplæne alt for ofte som dette kan føre til en vækst på svampen. Anvende skadedyrsbekæmpelse og luge killer til din græsplæne, når det er nødvendigt at opretholde sit udseende. Hvis det er muligt, kun bruge organiske pesticider og ukrudt mordere for at beskytte miljøet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com