Hvad er fordelene ved Quartz bordplader?

October 8

Mens der er mange attraktive muligheder for opbygning af bordplader, er kvarts et materiale, der ofte pirrer boligejernes interesse. Det er ens i udseende til granit, men på grund af sin fremstillingsproces, som kræver sten skal kombineres med et bindemiddel og farvede pigmenter, kvarts er som regel stærkere. Hvis du tænker på en kvarts bordplade til dit hjem, kan det være grund nok til at installere den. Der er dog adskillige andre fordele ved at bruge quartz.

Udseende

En af de vigtigste grunde til at husejere vælger kvarts bordplader er deres attraktive, naturlige udseende. Quartz tilføjer en sofistikeret look til din tællere og plettet udseendet af sten tilføjer interessante farve og dimension samt. Det er en god pasform for et hjem at funktioner en moderne udsmykning stil.

Designmuligheder

Quartz bordplader er tilgængelig i en bred vifte af farver, herunder fed, lyse nuancer og varme og neutrale toner. Farven er også konsekvent i hele stenen. Som et resultat, kan du oprette en tilpassede udseende for dine tællere.

Fleksibilitet

Quartz bordplader er ideel til brug i både køkken og badeværelse. Stenen er ikke-porøs, så det er resistent over for bakterievækst, hvilket kan være et problem i begge værelser. Derudover er kvarts bordplader varmebestandige, så de er velegnede til brug ved siden af en brændeovn.

Holdbare

Kvarts er en af de sværeste køkkenbordet materialer til rådighed, så disse tællere er meget holdbare. De er ridsefri, så du ikke behøver at bekymre sig om knive eller andre køkken værktøjer efterlade mærker på overfladen. Varmebestandighed af sten betyder også, at bordplader ikke vil blive beskadiget af kogende vand eller varme gryder og pander i køkkenet eller opvarmet styling redskaber i badeværelset. Quartz bordplader er også mindre tilbøjelige til at pletter end andre materialer på grund af deres ikke-porøs overflade, så du ikke behøver at bekymre dig om dem at blive beskidt og slidt eller miste deres glans.

Lav vedligeholdelse

Fordi de er så holdbare, er kvarts bordplader relativt nemme at vedligeholde. I modsætning til granit, marmor og andre sten overflader kræver de ikke forsegling. Det er ikke nødvendigt at polske eller buff dem, enten. Når de bliver beskidte, mild er sæbe og vand sædvanligvis effektiv til rengøring dem. Det er dog bedst at undgå tunge rensemidler såsom blegemiddel, fordi de kan etch tællere overflade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com