Hvad er fordelene ved Sod Installation?

March 7

Sod installation kan være det bedste alternativ til start en ny græsplæne eller reparation af et alvorligt beskadiget. Sod er professionelt vokset modne græsplæne, der kommer i store patches eller ruller. Sod leveres komplet med jord og rødder, der etablerer sig efter en kort mens når du anvender pres og vand. Installation af sod kan være dyrt og kræver en hel del forberedelse, men det kan også høste store fordele for dine penge og kræfter.

Lawn Care fordele

Fordi at have en sod græsplæne indebærer installation af ældre græs, kræver det mindre pleje end seedede græs. Græsplænen sod kræver lidt regelmæssig vedligeholdelse efter din første pleje proceduren med at trykke på jorden med en valse og daglig vanding for at fastslå din græsplæne rødder. Såning din græsplæne kræver meget observation og pleje for op til et helt år for at sikre dit græs vokser ordentligt. Forhandleren spadestik vil har givet dig med græsplæne, der allerede har gennemgået denne proces.

Du kan plante sod på en skråning uden at skulle bekymre sig om frø og jord ved at flytte. Spadestik vil holde på stigninger i konsekvent regnvejr, frø kan ikke.

Ukrudt kan ødelægge din plæne. Heldigvis, sod græsplæner kommer i pletter af modne græs, der er næsten weed-fri. Spørg forhandleren sod, hvis dit produkt er på mindst 99% weed-fri.

Miljømæssige fordele

Sod græsplæner kræver kortere efter plantning kunstvanding perioder end græs. Dette sparer vand, som kan være mere omkostningseffektiv og miljøvenlig end kunstvanding en seedede græsplæne.

På grund af græsplænen sod manglende ukrudt, vil du ikke skal bruge herbicider og andre kemikalier, der er skadelige for miljøet.

Græsplænen sund og fast installerede sod vil forhindre jord tab på grund af erosion. Vind og regn kan erodere jorden omkring dit hjem eller konstruktion websted.

Sundhed og velvære fordele

Græsplæner reducere temperaturen omkring dit hjem eller konstruktion websted ved at fungere som et medium for naturlige transpiration køling. Som ejer af et spadestik græsplæne, vil du også ikke nødt til at vente med at høste fordelene ved øget ilt produktion. Ifølge de børnehave Sod Growers Association i Ontario, vil en sund sod græsplæne også absorbere omgivende lyd, at reducere støjgener.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com