Hvad er fordelene ved sommerfugl haver for miljøet?

October 24

Hvad er fordelene ved sommerfugl haver for miljøet?

Sommerfugle er blandt de smukkeste og mest attraktive skabninger på planeten. Plantning en sommerfuglehave trækker sommerfugle til din værftet til din familie til at nyde. En sommerfuglehaven er beplantet med sorter af hjemmehørende arter, lokale sommerfuglene har brug for kan også bidrage betydelige fordele for miljøet.

Sommerfugl bevarelse

Ifølge besættelse med sommerfugle websted, kun lægger sommerfuglene deres æg på visse specifikke "værtsplanter." Et sådant anlæg, milkweed, er den eneste plante, som en monark sommerfugl vil lægge sine æg på. Ved at plante typer og sorter af værtsplanter, der sommerfugle hjemmehørende i dit område kan lægge deres æg, du hjælpe med at sikre overlevelsen af sommerfugle. Dette er især tilfældet i et storbyområde, hvor de fleste værtsplanter er blevet fjernet af byvækst.

Andre Wildlife Conservation

Afsnittet havearbejde løsninger på University of Floridas hjemmeside hedder det, at en sommerfuglehaven "giver et tilflugtssted for sommerfugle og andre vilde dyr til at indsamle, søge ly, erhverve mad og vand, reproducere og opbygge populationer." Dækfrøede planter der kræver bestøvning, insektarter, der trives i et miljø med blomstrende plante og bestøvende insekter som bier kan alle drage fordel af din have.

Skadedyrsbekæmpelse

Når en sommerfuglehave effektivt tiltrækker og opretholder en sund befolkning af sommerfugle og andre nyttige insekter og organismer, fordele mere komplekse wildlife, også. Sommerfugle og butterfly larver giver føde for fugle, pattedyr, firben og andre vilde dyr. Disse fugle, pattedyr og firben vil til gengæld hjælpe med at holde din have fri af skadedyr.

Videnskabelig undersøgelse

At skabe og opretholde en sommerfuglehave tillader dig at foretage videnskabelige observationer om sommerfugle og andre dele af økosystemet. Registrere observationer om hvilke arter af sommerfugle der opstår, når du ser dem (tid i dag, måned, sæson), og hvor mange de er. Disse data kan derefter deles med andre forskere for at øge viden og forståelse om økosystemet, om sommerfugl befolkninger og levesteder og om bevarelse.

Fred i sindet

En fordel af at opretholde en sommerfuglehave er fred i sindet oplevet af de mennesker, der opretter det og kan slappe af i det. Specifikt, refererer University of Florida hjemmeside til sommerfugl haver som havende en "terapeutisk" effekt. Sommerfugl haver kan "give en beroligende tilbagetog fra hverdagen."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com