Hvad er fordelene ved stuk?

February 18

Hvad er fordelene ved stuk?

Designere, bygherrer og ejere af sommerhuse og andre strukturer har et væld af valg med hensyn til byggematerialer. Stuk er et valg, men denne type af byggeri giver vigtige fordele i design og omkostningsbesparelser, betydelig returnerer til bygherre og ejer af strukturen.

Hvad er stuk?

Stuk er et morter blanding anvendes på ydersiden og indersiden af bygninger. Bruges i stedet for træ sidespor på en bygningens ydre, er stuk ofte lavet ved at blande sand og kalk med vand og andre materialer, for det meste cement. Du opretter stuk, er trævægge dækket med tjære papir og wire mesh (hønsenet eller en galvaniseret metal screening) derefter dækket med stuk blanding. Denne blanding anvendes på lejlighed direkte på specielt forberedte murværk overflader. Generelt anvendes stuk i to eller tre frakker, enten i hånden eller maskine.

Fordelene ved stuk

Stuk og konstruktion giver mange fordele til bygherrer og boligejere, herunder alsidighed, æstetiske appel, holdbarhed, brandmodstandsevne og omkostningsbesparelser. Stuk kan anvendes til flade og buede flader, og den kan bruges indendørs og udendørs, giver mulighed for alsidighed inden for hjemmet eller kommercielle byggeri. Udfør mulighederne er mange, fra glat til grove, med en bred vifte af palette farver. Stuk behøver maleri derfor, det er vedligeholdelsesfrit. Det er også billigt at anvende og reparation. Anvende stuk til eksisterende bygninger giver mulighed for en nem, billig ændring til udseende og konsistens, giver nye karakter til gamle bygninger. Stuk er holdbar i al slags vejr. Materialet er brand-resistive og forholdsvis mere energieffektive, derfor, stuk stigninger bygning sikkerhed og hjælper med at spare energi for boligejer eller business ejer.

Anvendelser af stuk

Builders bruger stuk som et sidespor på ydersiden af boliger og virksomheder. Dog kan stuk også anvendes indendørs, højdepunkter, dybde og kontinuitet til en bygnings interiør. Stuk fungerer godt alene eller i kombination med andre arkitektoniske elementer og byggematerialer, sten, mursten og træ.

Perfekt til alle klimaer

Også kaldet Portland cement gips, er stuk en alsidig, holdbart materiale, der holder sig godt i forskellige klimaer. Gips er åndbar, hvilket betyder det er købedygtig overføre vanddamp, derfor, vand, der kommer bag stuk ikke blive fanget. Stuk er resistent mod råd og svamp, hjælpe med at beskytte en struktur indendørs luftkvalitet. Uanset om du bor i et varmt og tørt klima eller i et koldt, vådt klima, vil stuk fungere godt i dit område.

Gamle stil materiale til dagens bygninger

Stuk har været brugt i århundreder. Fra europæiske villaer til moderne amerikanske hjem tilbyder denne alsidige, holdbar, æstetisk tiltalende materiale ikke kun skønhed, men også besparelser til entreprenører og bygherrer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com