Hvad er fordelene ved træ aske?

February 16

Hvad er fordelene ved træ aske?

Træ aske er de uorganiske og organiske rester af brændt træ eller ubleget træ fiber. De kemiske og fysiske egenskaber af træaske varierer betydeligt afhængigt af mange faktorer. Løvtræer som ahorn, eg og hickory generelt producerer mere aske end nåletræ træer som pine, pels og cedertræ. Bark og blade af træerne producere normalt mere aske end de indre træ dele af træet. Typisk, afbrænding af træ resulterer i omkring 6 til 10 procent aske. Genbrug træ aske har mange fordele for haver, planter og afgrøder.

Træ aske bruges i kompost bunker

Kompostering gør brug af organisk stof ved at returnere det til jord i en brugbar form. Ved hjælp af træ aske hjælper til at opretholde en neutral tilstand i jorden ved at hjælpe mikroorganismer nedbryder organiske materialer. Planternes vækst er forbedret ved stimulering af gunstige mikroorganismer og de ekstra næringsstoffer træ aske, der er vigtigt at jorden. Træ aske skal drysses på hvert lag kompost, som bunken hober sig op.

Træ aske anvendes som et insekt frastødende

Træ aske er et sikkert alternativ til insekticid brug i haven. Træ aske frastøder insekter, snegle og snegle ved at trække vand fra deres kroppe, indtil de er dehydreret. Overbrusning Aske rundt i bunden af planter vil kontrol overflade fodring insekter. Den træ aske skal erstattes, hvis det bliver vådt, da dette forårsager det at miste sin måde evner.

Træ aske anvendes som gødning

Tilføje træ aske som gødning vil drastisk forbedre sundhed og vækst af planter. Træaske indeholder flere mineraler, herunder kalium, som er en stor plante næringsstof. Alle mineraler med undtagelse af kvælstof og svovl, som er tabt gennem afbrænding af træ, forblive i asken. Kalium, calcium, og magnesiumkarbonat eller oxid findes i betydelige mængder, som giver asken en stærk basisk reaktion og neutraliserer syrer i jorden. Ansøgninger bør være begrænset til en gang om året, så saltholdighed og alkalinitet af jorden ikke bliver for høj.

Træ aske bruges som landbrugs Lime

Træaske indeholder et væld af calcium, hvilket gør dens karakteristika svarende til landbruget kalk. Ash indeholder også en god kilde til fosfor og aluminium. Aske består af mange elementer, der blev ekstraheret fra jord og atmosfære under væksten af træet. Disse miljømæssige elementer er også grundlæggende i at producere foderafgrøder og afgrøder. Før afgrøde plantning begynder, bør ordentlig jord test være gjort for at bestemme de næringsstoffer og pH niveau af jorden. Mens træ aske og kalk vil både øge høstudbyttet, har træaske fordelen, som det leverer også ekstra næringsstoffer til afgrøderne. Bør udvises forsigtighed, når du anvender enten lime eller træ aske, som begge er basisk, og hvis over anvendt eller misbrugt, afgrøde skader kan forekomme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com