Hvad er forholdet til opvask Detergent & vand til insekt kontrol på planter?

May 1

Hvad er forholdet til opvask Detergent & vand til insekt kontrol på planter?

Opvask rengøringsmiddel blandet med vand er en effektiv måde at dræbe nogle plante skadedyr samtidig undgå farer af pesticider. Mængden opvaskemiddel blandet i vandet bestemmer styrken og effektiviteten. En højere fortynding vil dræbe flere insekter men kunne skade planterne. Det er bedst at starte med de svageste fortynding og arbejde til højere koncentrationer, kun hvis det er nødvendigt, for at undgå at beskadige planterne du forsøger at beskytte.

1-% fortynding

Den laveste effektive fortynding af rengøringsmiddel og vand er 1 procent. Dette vil dræbe nogle soft-rørige skadedyr, men kan ikke være så effektive, som mere udbredte 2-procent fortynding. For at opnå en blanding af cirka 1 procent, tilsæt 2 1/2 tbsp. parabol vask vaskemiddel til 1 gallon af vand, og bland godt. For mindre batches, tilføje hvis du ikke behøver en hel gallon af løsning, 2 tsk opvaskemiddel til en kvart af vand eller 1 tsk fad vaskemiddel til en pint af vand.

2-procent fortynding

En 2-procent fortynding er begunstiget af mange gartnere, fordi det er mindre tilbøjelige til at skade planterne mens du stadig dræbe de fleste af de påtænkte insekter. En fortynding af ca. 2 procent kan oprettes ved at blande sammen 5 tbsp. opvask opvaskemiddel og 1 gallon af vand. For mindre batches af en 2-procent fortynding, bland 4 tsk fad vaskemiddel med 1 kvart vand. Enkeltansøgningen blander kan også gøres ved at kombinere 2 tsk fad vaskemiddel med 1 pint af vand.

3% fortynding

Sarte planter, som tomater, er mere tilbøjelige til at blive beskadiget af en 3-procent fortynding, så det er vigtigt at teste denne blanding ud på et enkelt blad eller en lille del af anlægget forud for en fuld anvendelse. Denne stærkere blanding er bedre til at dræbe soft-rørige leddyr, dog som bladlus, der har tendens til at angribe tomatplanter. Hvis du vil oprette en løsning, der er cirka 3 procent skålen vaske, bland 8 tbsp. af opvaskesæbe med 1 gallon af vand. Beløb for mindre blandinger af en 3-procent fortynding er 2 tbsp. opvaskemiddel blandet med 1 kvart vand eller 1 tbsp. opvaskesæbe kombineret med 1 pint af vand.

4-procent fortynding

Den stærkeste anbefalede fortynding er 4 procent. Selv om det er tilrådeligt at teste en blanding af nogen styrke før brug, er det især vigtigt, når du bruger den højeste fortynding. Selv planter, der ikke er typisk følsomme til parabol sæbe pesticid kontrol kunne reagere på en 4-procent fortynding, især hvis det anvendes regelmæssigt. For en blanding, der er ca 4percent, Bland 10 tbsp. opvask vaskemiddel med 1 gallon af vand. Mindre partier kan være blandet med en hastighed på 2 1/2 tbsp. skålen vaske i 1 quart af vand, eller 4 tsk skålen vaske i en pint af vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com