Hvad er formålet med et brusebad Pan?

February 20

Hvis du installerer eller ombygge din stand-up brusebad, vil du støde på bruseren panden. Denne del er nødvendigt til drift af din bruse området. Dens vigtigste formål er at tragt vand i afløbet, beskytte din bruser floor fra vand indtrængen, rådne og skimmel. Der er mange typer af bruser baser, og hver har en lignende formål.

Glasfiber bruser pander

En glasfiber brusebad pan er den mest almindelige type. Det har et drænhul, skåret i midten af gryden. Et dræn er installeret inde i dette hul, og den afløbsrør fører direkte ind i afløbsrør i hjemmet. Glasfiber brusebad pan er designet til brug med glasfiber Brusevægge. Disse komponenter er tilgængelige separat men nogle gange er købt sammen. Glasfiber brusebad pan er også undertiden bruges med flisebelagte vægge, hvis boligejer ikke vil installere en flisebelagt bad base.

Flisebelagt bad pander

En flise brusebad pan er lavet af enkelte stykker af fliser og er ikke en one-piece enhed. På grund af denne funktion, flisebelagt bad base har mere farve og mønster valg, som enhver kombination af fliser kan bruges. Dens formål er stadig at tragt vand i afløbsrør, men det er også designet til at tilføje farve og stil til brusebad. Ulempen imprægnering af disse pander. Flisebelagt bad pander er installeret typisk over en vandtæt barriere, kaldet en bruser-pan liner. Dette produkt er et solidt, heldragter liner lavet af en gummi eller high-density plast materiale set inde i bruseren. Det har et afløb hul skåret ind i midten eller nær ene side, og flisen er lagt oven på den. Dette beskytter gulvet under bruseren fra rot på grund af vand infiltration.

Keramik/porcelæn bruser pander

En keramik/porcelæn brusebad pan er lavet af samme materiale som dit toilet eller badekar. Gryden er samme funktion som alle andre, men da det er lavet af keramik, det er tykkere og tungere. Denne type brusebad base er ikke så almindeligt som glasfiber men er en mulighed for dem, der ønsker noget lidt mere traditionelle. Disse baser og pander kommer i hvid eller en række forskellige farver, herunder grøn, gul og tan. De skal også udjævnes korrekt når installeret. Formålet med disse pander er at give en varig løsning for den hjem, der har en blank overflade og antikke stil.

Metal bruser pander

Metal bruser pander og baser er magen til glasfiber bruser baser i design. De starter i størrelse på 4 x 4 fødder. Metal brusebad pan eller base er ikke så almindelige i dag, fordi glasfiber brusebad pan er mere effektiv, lettere og ikke korroderer eller rust. Deres vigtigste formål er at give et alternativ til glasfiber og flise brusebad pander. Kobber, rustfrit stål og messing bruser pander også give et anderledes udseende når poleret og installeret i en flise brusebad.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com