Hvad er formålet med Lava sten?

October 24

Hvad er formålet med Lava sten?

Lava klipper form når smeltet sten fra udbrud vulkaner flyver gennem luften og jord på jorden. De indsamles og bruges til en række formål, hjemmet og haven. Faktorer som konsekvens og størrelse afgør prisen på rock og hvad det skal bruges til. Lava rock er mest almindeligt anvendt i landskabspleje men er også brugt i akvarier, Havegrill, smykker og meget mere.

Landskabspleje

Lavasten virker meget godt i landskabspleje som det ikke falmer, styrer ukrudt, bevarer fugt og beskytter planternes rødder. Hvis du beslutter at bruge lava klipper i dit blomsterbed, først rake alle blade og plante vragrester fra alle planter. Kant er en god idé ved brug af lava sten, da det hjælper med at holde klipperne i blomsterbede og væk fra plæneklipperen. Foring blomsterbede med lava sten er en glimrende måde at holde ukrudt. Lad ikke lava stenene gnide mod planter, da de kan skære dem. Også, prøve at bruge lava sten omkring backyard damme for at skjule vandpumper og slanger.

Akvarier

Knust rød eller grå lava rock bruges ofte til foring bunde af fisk akvarier. Det beskytter undersøiske planter og unge FRJ, der ofte findes nedenunder stenene hvis sten er fjernet fra akvariet. Knust lavasten er også nyttig som et filtermateriale på akvarier. Sådan bruges kommer knust lavasten i 50-pund poser; finde sådanne poser på butikker som Kmart eller mål og på haven forsyning butikker. En 50-pund pose til akvariet brug siges at vare meget længe. Prep rock til brug i dit akvarium af rindende vand over klippen, indtil vandet løber klar. Vær opmærksom på skarpe kanter.

Grill

Havegrill ofte kommer udstyret med lava klipper. Lava sten er fremragende til brug når grill, da de afspejler og holde på varmen når grillning. Brug dem ikke til at erstatte brændstof eller trækul; i stedet bruge dem til at jævnt distribuere varme. De også undgå flareups og hjælpe med vapor dyppelse. Forsigtighed er nødvendig, når grille med lava sten som mad kogt på høj varme kan præge klipperne. Dette kan forårsage overdreven rygning, når maden brænder ud. Lava sten kan også blive mættet med fedt, som kan forårsage flareups. Over tid klipperne vil smuldre og bør udskiftes hver sæson eller to.

Kørebanen og fortovet trækkraft

Nogle typer af lavasten er meget slibende og skarpe og bruges som vejbane trækkraft. De er særligt nyttige i isforhold; Du kan overveje at holde en lille pose af lavasten i din bil eller lastbil i løbet af vinteren af denne grund. Bare være sikker på, at posen ikke er så tung, at det vejer bilen. Lavasten kan også bruges som trækkraft på glatte fortove i vintermånederne og i at gøre områder til parkering af biler.

Smykker og andre anvendelser

En bestemt type lava rock kaldet obsidian var bruger til at gøre pilespidser af amerikanske indianere. I dag er det anvendes til fremstilling af smykker og kirurgiske instrumenter. Obsidian har ikke så mange luftbobler i det som andre former for lavasten. Obsidian bruges i kombination med sterling sølv og læder i øreringe, halskæder, armbånd og meget mere. Det kan købes i beaded form for at gøre dine egne smykker. Kuben, runde, ovale, mønt, flad og fri form er blot nogle af typerne perle lavasten kan købes i.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com