Hvad er formålet med underlag under den laminatgulve?

February 11

Laminatgulve kan ligne træ gulve, men de er faktisk en manipuleret træ produkt med en fotograferede billede af træ eller andre materialer. Disse gulve er billigere end massivt trægulv og er velegnet til brug i områder som kældre, hvor trægulve ikke er passende. Alle laminat gulve behovet et underlag under dem. Den standard underlag af fabrikanten anbefalede kan være hensigtsmæssige i nogle situationer, men for ekstra Lydabsorptionen eller dæmpning, overveje at opgradere til en korkprop eller skum underlag.

Glat overflade

Laminat gulve er tyndere end massive trægulve og lettere viser mangler eller bump i undergulvet. Et underlag kan udjævne overfladen af undergulvet, gemmer sig mindre skønhedsfejl og forbedre den laminatgulv udseende. Underlag produkter varierer i deres evne til at skjule mangler, baseret på materiale og tykkelse af underlag. Hvis gulvet er alvorligt beskadiget, erstatte det eller dække det med en krydsfiner undergulv inden du installerer underlag.

Lydreduktion

Laminat gulve, i modsætning til mest solide trægulve, er ikke limet eller naglet til undergulvet. I stedet, disse gulve er limet eller låses sammen, og flyder oven på undergulvet. På grund af denne installationsmetode, kan laminatgulve være støjende når du går på tværs af dem - et problem, der er især mærkbar under øverste sal værelser. Underlayments kan fungere som en støjskærm, absorbere støj for at gøre en roligere gulv.

Komfort

Afhængig af underlag materiale og dens tykkelse, kan et underlag give en pude til laminatgulvet, hvilket gør det mere behageligt at gå på. Dette er især vigtigt, hvis gulvet er installeret over en cement undergulvet.

Fugt barriere

I områder, såsom en kælder eller vaskerum, hvor fugt kan sive op gennem cementen, beskytter en plast eller vinyl underlag gulvet mod vridning på grund af fugt. Denne plastik liner kan fastgøres til underlag, men i de fleste tilfælde skal du lægge en ekstra lag af plast ved siden af cement, under underlag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com