Hvad er forseglet keramiske fliser?

August 10

Keramiske fliser er en af de mest populære fliser muligheder. Det kombinerer styrken, kvalitet og holdbarhed af sten fliser med lavere omkostninger og tilpasningsevne af nogle af indstillingerne for vinyl. Boligejere bruges til keramiske fliser blive beseglet, men ikke alle keramiske fliser er, og det gør ikke opståen forseglet. Forskellige forsegling indstillinger er tilgængelige for forskellige typer af fliser, hvilket gør det til en vigtig faktor baseret på projektets boligejer overvejer.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er lavet af ler. Leret er støbt ind i flise form og derefter fyret i en ovn eller en ovn, indtil det hærder. Det gør den meget varmebestandige flise, men stadig overlader det så absorberende som andre mineraler. Fyring tendens til lidt warp fliser, ikke nok til at gøre en forskel, når du installerer, men nok så at flise fra to forskellige batches ofte kan være differentieret.

Glasurer

Lukkede keramiske fliser er normalt glaseret. I modsætning til en traditionel sæl, er denne glasur ofte anvendt før flisen er fyret, og kan genanvendes eller færdig når flisen er hærdet. Denne glasur beskytter flise fra vand og pletter, giver det en meget glat, blank overflade, der efterlader ingen porøse overflade sårbare. Glasurer kan også være farvet for at give flisen en bestemt nuance på samme tid.

Maling

Nogle typer af keramiske fliser er også malet. Da fliser er glaseret når de er fyret, de ikke er malet fra fabrikken--ingen andre former for beskyttelse er nødvendig, og den ønskede farve er opnået. Over tid, men kan boligejer besluttet at give flisen en anden farve eller forsegle det. Maling er specielt designet til pels keramiske glasurer og fugemasser er klart lag designet til at dække gamle keramiske fliser med slidte glasur.

Absorption

For lukkede keramiske fliser er absorptionshastigheden meget vigtigt. Denne sats er udtrykt som en procentdel af hvor meget vand flisen kan absorbere. Glaserede fliser er typisk meget lavt, kun flere procent. For at blive brugt skal udendørs flise dog have en absorption niveau under tre procent. Brug uglaseret flise udenfor er en fejltagelse, flisen vil smuldre de barskere vejr betingelser.

Injektionsmørtel

Fuger er det kit-lignende stof bruges til at udfylde mellemrummene mellem de keramiske fliser. Denne injektionsmørtel kan være enten glat eller blandet med sand, men det har ikke den glaserede beskyttelse af flisen, selv. For at undgå injektionsmørtel pletter eller vand absorption, anvendes en separat fugemasse på injektionsmørtel. Denne fugemasse bør ikke forveksles med lukkede keramiske fliser. Det kan ikke bruges på flisen, selv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com