Hvad er forskellen i Counter dybde mellem en regelmæssig & Side-By-Side køleskab?

August 4

Husholdningskøleskabe kommer i forskellige stilarter og størrelser for at imødekomme forskellige forbrugernes behov, passer ind i forskellige størrelse køkkener og supplere assorterede køkken decors. En vigtig overvejelse, når du vælger køleskab er dybde, som omfatter fuld og skranken dybtgående stilarter. Disse dybde indstillinger er tilgængelige på forskellige køleskab modeller, herunder side-by-side typer.

Fuld-dybde dimensioner

Konventionelle fuld-dybde køleskabe har typisk dybder mellem 30 og 32 inches. De er normalt mellem 35 og 42 inches lang og 67 til 72 inches høj. Denne stil er mest udbredt i store køkkener der er indrettet med fritliggende, fritstående frysere i stedet for indbyggede typer og som har store områder af gulvplads mellem modsatrettede vægge.

Counter dybde proportioner

Counter dybde køleskabe er bygget til at problemfrit for at passe ind i køkkener med indbyggede skabe. Deres dybder spænder mellem 25 og 30 inches. Højden af denne stil er typisk 66 til 70 inches og bredde varierer normalt mellem 32 og 36 inches. De samlede mindre dimensioner skabe en skræddersyet, ensartet udseende, da køleskabet er sammenlignelig med bredden og højden af kabinetterne og dens dybde gør det passe flugter med fronter i skabene.

Tilgængelige typografier

Både fuld-dybde og Counter dybde køleskabe fås i side-by-side modeller, samt top fryser, bottom fryser og fransk dør typer, som har dobbelt side-by-side køleskab døre og en udtræksseng fryser skuffe i bunden.

Counter dybde fordele og ulemper

Ud over at give køkkenet et færdigt udseende, Counter dybde køleskabe tage mindre gulvplads, og deres åbne døre er mindre obstruktiv end fuld-dybde modeller. Men deres lagerkapacitet er mindre end fuld-dybde stilarter. Cubic-mund-lagerkapaciteten for en Counter Dybde Køleskab svinger mellem 19 og 30 kubikfod, i forhold til 25-32 kubikfod kapaciteten af fuld-dybde modeller. To personer som regel brug for mellem 16 og 20 kubikfod af køleskab mellemrum, og hver ekstra person har typisk brug for en anden kubikfod, så sørg for du vælger køleskab stor nok til at opfylde din families behov. Counter dybde køleskabe er typisk dyrere end fuld-dybde modeller.

Side-by-side fordele og ulemper

Dette køleskab stil har normalt ekstramateriale såsom dør-tilgængeligt vand og is dispensere og mad lagerbeholdere med justerbar temperaturindstillinger. De smalle døre er godt for køkkener med minimal gulvplads i mellem de modsatte vægge. I modsætning til mere konventionelle top fryser og bund fryser modeller er hylderne i nogle side af sider for smalle til at holde brede emner såsom Pizzaæsker, hele kalkuner eller ark kager.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com