Hvad er forskellen i vandhanen er færdig?

November 27

Vandhaner er ikke længere udelukkende et hjælpeprogram element. De fås i en række finish der passer til indretningen i dit køkken eller badeværelse.

Rustfrit stål

Rustfrit stål er en kombination af stål legeringer og chrom (krom). Det er en langvarig, holdbart materiale, der er sølv i farve og uigennemtrængelig for vand.

Messing

Messing vandhaner er et populært alternativ i perioden hjem. De kan være støbt massivt messing eller messing forgyldt. Messing finish er normalt klart lakeret for at beskytte mod oxidation.

Chrome

Forkromning, ofte blot kaldet chrome, er en teknik til belægning et tyndt lag af chrom på vandhanen. Chrome lag giver en strålende sølv finish og forbedret korrosionsbestandighed.

PVD teknologi

PVD eller fysisk dampudfældning, er en proces, der kemisk obligationer den ønskede metal finish til underlaget. Det kan bruges til at anvende messing, krom eller nikkel finish, og giver en længerevarende overflade.

Porcelæn

Porcelæn er et populært dekorative finish i victoriansk stil huse. Det er en skrøbelig, sprødt materiale, der kan bryde mere nemt hvis det er slået eller faldet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com