Hvad er forskellen mellem bordemfang og Updraft i en ovn?

June 1

En ovn er ansvarlig for både opvarmning og køling af hjemmet. Når det afgøres, på hvilket system for at placere i dit hjem du har to muligheder, updraft eller bordemfang. Vejer omhyggeligt din opvarmning eller køling behov ved at overveje faktorer som pris, plads og ydeevne forventninger inden det besluttes hvilken ovn at installere.

Opvarmning

Både bordemfang og updraft enheder trække luften udenfor ind i systemet, varme den og pumpe det tilbage til hjemmet. Tilbagevenden kanalerne tegner i luften, som opvarmes med naturgas forbrænding eller elektriske spoler, og blæser den tilbage i hjemmet.

Køling

Køling kræver en spole til at blive monteret på toppen af ovnen og omfatter også en udendørs kompressor enhed. Spolen køler med et kølemiddel. Den varme luft inde i hjemmet kommer på samme måde, det gør for varme og køler når blæst gennem spolen. Denne køligere luft fordeler sig gennem huset for at oprette et centralt køleanlæg.

Updraft enheder

En updraft enhed trækker luft gennem bunden og skubber den gennem øverst. Updraft enheder er oftest installeret i kældre eller gennemsøgning mellemrum under et hus. Kanalerne er knyttet til enheden og sprænge den varme luft ind i stuerne.

Bordemfang enheder

En bordemfang enhed trækker luft fra toppen, varmer eller køler det, og tvinger det nedad. Disse enheder er den foretrukne metode til opvarmning eller afkøling hvis installationen er på stueetagen eller i en kvist. Udluftninger kan være på både gulv eller loft, afhængigt af hvordan bredbånd er arrangeret gennem hjemmet.

Effektivitet

Updraft enheder er mere effektiv end bordemfang enheder til opvarmning. Varm luft naturligt stiger, hvilket reducerer arbejdet ovnen savn hen til lave, opvarmer hjem hurtigere og sparer på energiomkostninger. Updraft enheder er den foretrukne metode til boliger, men bordemfang ovne er stadig tilgængelige for mobilhomes eller dem uden en kælder eller passende krybekælder installere ovnen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com