Hvad er forskellen mellem børstet & færdig beton plader?

February 17

Hvad er forskellen mellem børstet & færdig beton plader?

Børstet beton er en type af finish, i modsætning til den glatte finish, som folk kan henvise til som "færdige beton." Den glatte finish er standard, men børstet beton giver visse fordele-- og også ulemper - at du ikke har med en glat finish. At skabe disse finish kræver forskellige værktøjer.

Flydende

Efterbehandling nyligt hældes beton efter udjævning begynder med et værktøj kaldet en float. En float har en flad komponent af materiale, såsom metal eller træ--måling omkring en fod lang og et par inches lang--knyttet til et håndtag i midten. Du glat beton med denne float, nok pressionsmiddel til at skubbe ned aggregat, som består af sten og andre hårde partikler. Dette giver mulighed for vand inde i din beton til at stige til overfladen og tør.

Glat og mønstret finish

Efter flydende beton, hvis du ønsker den standard glat finish, skal du bruge en murske at yderligere flade overflade. I stedet for en helt glat overflade, kan du oprette et mønster ved at flytte murske i hvirvler eller cirkler på din sidste go-round, eller du kan skifte tilbage til float for større og dybere hvirvler.

Børste Finish

At trække en house kost eller en garage kost på tværs af troweled beton når det tørrer lidt producerer lys tekstur linjer. For en dybere tekstur, give afkald på murske og trække din kost på tværs af beton, mens det stadig er vådt, men når du har fuldført den flydende. Som med murske og float, kan du lave kreative mønstre med kosten hvis du kan lide.

Formål

Betonplader under bygninger har en glat finish, selvom nogle boligejere foretrækker en børstet finish i garagen. Børstet finish beton er primært til indkørsler, terrasser og stier – med andre ord til udendørs formål. Fordi mange mennesker anser den glatte overflade mere attraktive, har udendørs overflader generelt en glat finish. En børstet mønster kan være både attraktive og praktisk, men ifølge Ace Hardware hjemmeside. Den ru overflade gør beton sikrere at stå eller gå på, når det er vådt.

Overvejelser

En børstet finish eller nogen andre konkrete finish bør udformes, så det ikke fælde vand. Stående vand svækker beton og kan forårsage skade. Den største ulempe ved børstet beton er det er sværere for at rengøre end beton med en glat finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com