Hvad er forskellen mellem bruser og vask filtre?

July 14

Hvad er forskellen mellem bruser og vask filtre?

Både brusehoveder og synker vandhaner har en filter forsamling, der udfører funktionen af filtrering store stykker af sediment op af vandet, før vandet efterlader vandhanen eller brusehoved. Selv om filtrene udføre den samme funktion, de er placeret på forskellige steder og har forskellige supplerende dele.

Beliggenhed

Filter på en køkkenvask vandhane sidder på tuden åbning. Hvis man ser nøje efter, sidder en lille ring på tuden åbning, som kan drejes mod uret for at fjerne fra tuden. Ringen holder perlator forsamlingen på plads, som du kan dumpe ud ved at dreje ringen, når du fjerner det fra tuden. Et brusebad filter sidder inde i bruseren hovedet, i stedet for hvor vandet afslutter brusehoved. Du skal fjerne brusehoved fra gås hals vandrør i bruseren væggen, så ser i den brusehoved inlet hul at se filteret.

Funktion

En vask perlator er primært til at fjerne sediment fra vandforsyningen, så sedimenterne ikke ender i vand, der anvendes til drikkevand eller madlavning. Medmindre den vask vandhane er en lav-flow model, sinker perlator ikke strømmen af vand gennem vandhanen medmindre det er tilstoppet med sedimenter. Der er et filter disk inde en brusehoved såvel som en flow drøvling, der findes kun i lav-flow modeller, da drøvlingen faktisk sinker strømmen af vand samt.

Filter stykker

Luftblander på en vandhane tud kan bestå af flere dele, eller perlator kan have bare en skærm og krop. Nogle vasken beluftere har en flow drøvlingen disc, der svarer til hvad brusehoveder har, såvel som en mixer, der indfører luft i vandet strøm, en gummipakning og en bøsning mellem nogle af de perlator dele. En brusehoved filter kan have en flow drøvling samt skærmen og en metal retainer stykke, som holder skærmen og flow drøvling på plads. Mens du kan fjerne perlator fra en hane og skru det tilbage i, når du fjerner flow drøvling og skærm fra en brusehoved, ikke kan du geninstallere dem.

Rengøring

Rengøring en køkkenvask vandhane skærm er ikke så kompliceret som rengøring en brusehoved skærmen. Du skal måske bruge tænger til at slå perlator off den vandhane tud, og når du gør du bør afslutte en klud rundt om beluftningsanordningens krop eller wrap gaffatape rundt tænger jaws, så du ikke skader finish på perlator. Du så vende den perlator dele hovedet og skylle dem med vand eller sættetid dem i eddike til at fjerne hårdt-vand indskud. Du kan stadig bruge den håndvasken vandhane med perlator fjernet, selvom sediment kan flyde ud i vasken. Med et brusehoved du kan skyde vand inde i håndbruseren, men kun i den samme retning vandet løber normalt. Hvis du nødt til at suge brusehoved i eddike, kan du ikke tage et brusebad, indtil du er færdig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com