Hvad er forskellen mellem Colonial & traditionelle hjem stilarter?

March 13

Hvad er forskellen mellem Colonial & traditionelle hjem stilarter?

En del af spændingen ved at dekorere dit hjem er at beslutte, hvilken type af indretning du gerne bruge, uanset om det er shabby chic eller strengt moderne. Hvis du er interesseret i historiske udsmykning stilarter, måske du overvejer koloniale og traditionelle hjem designtemaer. Mens koloniale og traditionelle stilarter overlapper hinanden på nogle måder, er disse to stilarter ikke indbyrdes udskiftelige.

Traditionelle Vs. Colonial

For at forstå forskellene mellem traditionelle og koloniale stilarter, er det vigtigt at genkende de vigtigste elementer af begge stilarter. Traditionelle design style kan omfatte en bred vifte af designelementer, men afhængig kendetegnende som krone støbninger, stol skinner og wainscoting til at oprette en færdig, elegant look. Polstrede møbler, elegante vindue behandlinger og underspillet accent stykker Udfør den traditionelle udseende.

Kolonistil, på den anden side refererer til historien om den amerikanske kolonitiden og inkorporerer den mørke træ finish, enkel polstring og kobber og tin metal accenter, der var populære i denne periode. Kolonistil kan være land eller mere elegant.

Arkitektur Vs. Design

Den største forskel mellem koloniale og traditionelle stil kommer til arkitektur og design. Mens Colonial er et mere snævert begreb, som henviser sædvanligvis til arkitektur og interiør design stilarter fra den amerikanske kolonitiden i historie, refererer udtrykket "traditionel" ikke til nogen én arkitektoniske stil. Derimod den "traditionelle" label normalt omfatter mange arkitektoniske og design stilarter fra slutningen af 1700-tallet op til nutiden og kan omfatte kolonistil. Dronning Anne og Sheraton møbler stilarter, for eksempel, er absolut traditionel stil, men kan også bruges i Colonial indretning.

Land Vs. moderne

En anden vigtig forskel mellem koloniale og traditionelle stilarter er indarbejdelse af land og moderne designelementer. Colonial indretning designs kan omfatte primitive, tidlige amerikanske elementer, såsom patchwork quilts, folkekunst og andre land hånd, men det har ikke plads til mere moderne elementer, såsom abstrakt kunst eller skinnende stof. Traditionel indretning, men normalt har ikke landet elementer, men kan optage mere moderne, moderne præg, som ved hjælp af dyreprint eller lyse tekstiler, eller malet træ eller metal møbler.

Historie vs tilpasningsevne

Mens begge koloniale og traditionelle home decor stilarter er hjemme i perioden hjem, er traditionelle stil mere let tilpasses til moderne hjem. Kolonistil er normalt henvist til antikke kolonistil hjem eller moderne hjem bygget i stil med koloniale arkitektur. Traditionel stil, men bruges i en bredere vifte af hjem stilarter, fra antebellum hjem til midcentury ranch boliger, som afspejler de traditionelle stil evne til at optage flere designelementer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com