Hvad er forskellen mellem Docking & ikke-Docking Oreck støvsugere?

October 21

Hvad er forskellen mellem Docking & ikke-Docking Oreck støvsugere?

Oreck fremstiller intervaller af opretstående og canister støvsugere. Selskabets indenlandske stolper er floor cleaners kun. Men mange af disse støvsugere sælges i pakker, som også omfatter kompakt dunk tomrum. Disse er udstyret til ovenfor gulv rengøring, støvsugning polstring og trapper, og afstøvning møbler overflader. Vilkår "docking" og "ikke-docking" henvise til to måder som støv poser er installeret i Orecks opretstående cleaners.

Docking-posen System

Orecks docking-opretstående støvsugere er udstyret med en pose docking-dør. Støv taske er gled ind i position på taske docking-døren, og døren er så knipsede på plads. Systemet er designet til at låse taske i holdning, så man undgår udslip af støv.

Ændre en docking-taske

Ændre posen på en Oreck begynder docking-vakuum med den komplette unzipping den renere stof taske. Dette afslører pap kraven af støvpose skal fjernes. Trække kraven frigiver taske drop dør hængsler nedad. Posen er befriet ved at trække den pap krave opad. Den nye støvpose pap kraven er derefter gled helt ind på taske dock dør, der er skubbet indtil det klikker på plads.

Ikke-Docking taske skiftende

Orecks ældre oprejst modeller er ikke udstyret med støv taske installation docking-systemet. Brugere af disse maskiner er nødt til at skub posen ind holdning sig og sikre, at posen er sikkert låst på plads. Der er to læber, A og B, på stik forsamlingen inden for ydre permanent støv taske. Bunden af den engangsstøvposen krave åbning er hooked under læben B. Det er derefter trukket opad og knækkede over læbe A. Når fuld, er posen fjernet ved hjælp af den omvendte fremgangsmåde.

Saniseal og HEPA

Støvsugerposer til Orecks docking- og ikke-docking støvsugere omfatter et område kaldet "Saniseal." Disse poser forsegle automatisk når fjernet for bortskaffelse, bevogtning mod udslip af støv i hjemmet. Nogle af selskabets støvsugerposer også indslag højeffektive partikelemissioner air filtration.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com