Hvad er forskellen mellem en Attic Fan & hele huset Fan?

September 25

En kvist fan er ikke det samme som hele huset fan--selvom begge er drevet af vinger roterende luft, høflighed af en elektromotor. For at afgøre, om du vil installere et loft fan eller hele huset ventilator i dit hjem, bestemme, hvad forskellene er mellem to, når det kommer til installation og drift. Der er en række forskelle, der skal tages i betragtning.

Udluftninger i huset

Tæl antallet af vinduer og døråbninger, hele huset fan kan bruge til at trække luft ind i huset, sammenlignet med den enkelt udluftning på ydersiden, loft fan er tilsluttet.

Elpriser

Tjek den timeløn udgifter af elektrisk strøm, forudsat i de specifikationer, der ledsager de to fans. Sammenligne brugen af kW i timen for at køre hele huset fan versus af loft fan. Hele huset fan vil bruge mere elektricitet og dermed koster mere i løbet af en måned eller år.

Air Flow

Kontrast, at hele Parlamentet ventilatoren trækker luft i fra uden for hjemmet og derefter ventilationskanaler ud gennem loftet, i forhold til loftet blæseren, der kan kun køre luft, der har nået loftet på ydersiden.

Motor hastighedskontrol

Hele huset fan kan betjene flere fan hastigheder, kontrolleres af et avanceret termostat enhed. Derimod er loft fan designet til at køre ved en enkelt hastighed med controller opererer på et grundlæggende niveau, der er til hinder for ændre den hastighed, hvormed loftsrum turbineblade drejer.

Lugt fjernelse

Hele huset fan kan fjerne lugt i huset, fra køkkenet for eksempel da luftstrømmen bevæger sig gennem huset og op til loftet. Strømmen af luft genereret af loft fan påvirker derimod ikke på ethvert område af hjem end på loftet, selv.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com