Hvad er forskellen mellem en butan fakkel & propan Torch?

August 12

Hvad er forskellen mellem en butan fakkel & propan Torch?

Fakler er nyttige værktøjer til svejsning formål rundt i huset. Men der er flere typer af fakler, der udnytter forskellige brændselskilder. Butan og propan fakler bruge forskellige brændstoffer, udsender forskellige niveauer af varme og tjener forskellige formål.

Varme forskel

Antændt butan og propan fakler producere forskellige varme temperaturer. Butan kan nå maksimale temperaturer på omkring 2.400 grader Fahrenheit. Dette er en nyttig temperatur for de fleste svejsning projekter, men propan brændere kan gå meget højere. Den maksimale temperatur, propan brændere kan hoppe til er omkring 3.600 grader Fahrenheit.

Design

Propan brændere har en lille lommelygte hoved, som buer indad. Dette giver en koncentreret flammen til at udlede fra blæselampe. Jo tættere den flamme er et objekt, den mere præcise faklen er og jo højere temperatur af faklen. Men jo længere væk propan torch er, jo lavere temperatur Flame. En butan fakkel har en lige åbne fakkel ende, giver mulighed for en fuld flamme til blive udledt. Dog kan butan fakkel udløser udsender lave eller høje beløb af butan, tillade bruger hen til udsende en lav eller høj temperatur flame.

Typisk anvendelse

En butan fakkel er meget mere kompakt og transportabel, men flammen er svagere. Derfor bruges en butan fakkel oftest til lodning metaller som sølv, tørring våde materialer som ler eller cement, og varme-faldende slanger og ledninger. En propan torch kommer med en større tank for at opbevare propan. Brugere nødt ofte til at bære tanken som en rygsæk eller holde tanken med en hånd. På grund af høj varme og præcision flamme anvendes propan fakler primært til svejsning af metaller.

Entydig bruger

Butan og propan fakler bruges til forskellige formål baseret på nem håndtering, størrelse og opvarmning temperatur af hver fakkel. For eksempel, bruge mange kokke en butan fakkel til at brænde sukker på desserter, som crème brûlée. På den anden side, er store, bærbare propan tanke undertiden bruges til aktiviteter som havearbejde. Nogle gartnere hævde, at propan tank fakler er et effektivt redskab til at ødelægge ukrudt uden brug af kemikalier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com