Hvad er forskellen mellem en Char slagtekyllinger & en Grill?

May 9

Hvad er forskellen mellem en Char slagtekyllinger & en Grill?

Kogeapparater varierer mellem hjem og restaurant køkkener. Grillen bruges af boligejere er ligner på mange måder til kommercielle charbroilers, men der er tydelige forskelle, også. Du kan selv en mindre udgave af en charbroiler i dit køkken uden at vide det.

Byggeri

Struktur af en charbroiler og grill er ligner på mange måder. Begge har grill riste over en varmekilde. Charbroilers generelt bruge en gasflamme under lava sten eller et elektrisk varmeelement oprette strålevarme til at tilberede mad på grill-rist, men de er åbne og har ikke et låg. Grill består af riste på toppen af et brændkammer til at holde charcoals eller gasbrændere eller propan brændere. Låget på en udendørs grill kan være lukket for at fælde flavorful røg i boksen madlavning til at tilføje smag til fødevarer, der skal koge langsomt.

Beliggenhed

Generelt, charbroilers er til brug indendørs. Hvis de har en åben flamme kræver de også en kraftig ventilation hætte over madlavning overflade udstødning røg og madlavning gasser ud af køkkenet. Grill bruges af hjem kokke udendørs til at give naturlig ventilation.

Brændstof kilde

Charbroilers bruge gas eller el til varme riste for madlavning mad. Hvis gas bruges til en charbroiler, er en gas linje tilsluttet direkte til apparatet. I denne forbindelse ligner de hinanden til høj-varme cooktops. Grill kan bruge gas, propan eller charcoals. Oftest, udendørs grill bruge en udvendig propan tank eller charcoals, men indbyggede enheder kan have en dedikeret gas linje.

Kontrol

Gas og elektricitet til en charbroiler er nemme at kontrollere og mere lydhøre over for lille temperatur justeringer. Med en grill har hjem kokken ved hjælp af charcoals til at ty til estimering af temperaturen ved at holde en hånd over charcoals. Trækul Grill tage længere tid at forvarme og det er ikke let at ændre temperaturen hurtigt. For succes med en kulgrill er forudgående planlægning altafgørende. Gas grill har en lignende lydhørhed som gas charbroilers, og disse gitre er ofte udstyret med et termometer til at overvåge temperaturen inde i grillen til mere præcise madlavning.

Brug

Charbroilers og grill kan bruges til at tilberede mange af de samme fødevarer, men da charbroilers ikke har et låg, de er bedst til sviende fødevarer hurtigt over høj varme. Hvis du vil langsomt grill tykkere stykker kød eller nyde en hel røget kylling eller kalkun, skal du et låg udendørs grill, der kan justeres til at koge over lav, indirekte varme. Restaurant charbroilers, kan være større i størrelse og i stand til at håndtere store mængder af mad, en hjem grill kan ikke. Hvis du har en grill, indsætte på dit komfur, har du en miniatureudgave af en charbroiler i dit hjem. Brug det som du ville en udendørs grill for at nyde grillet bøffer og hamburgere selv om vinteren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com