Hvad er forskellen mellem en Counter Depth Køleskab & en indbygget?

August 15

Hvad er forskellen mellem en Counter Depth Køleskab & en indbygget?

Shopping for køleskab kan være udmattende: der er hundredvis af muligheder, farver, størrelser og layout. Et valg du skal gøre er mellem en standard-størrelse køleskab, en Counter dybde enhed eller en indbygget. De væsentligste forskelle er dybden af køleskabet, med den standard, at være den dybeste, Counter Dybde Køleskab lavvandede og indbygget generelt de mest.

Standard køleskab

Standarddybde for køleskab kan være op til 36 inches dyb, og at dybde betyder generelt, at køleskabet udvider flere inches forbi tællere eller kabinetter i dit køkken. Disse har tendens til at være den største, giver den de fleste kubikfod samlede. De har også tendens til at være den billigste valg, andre muligheder lige. Det vil generelt rulle lige til den tilgængelige plads.

Counter Dybde Køleskab

Mange mennesker vil have et køleskab, der vil ligge flugter med de andre komponenter i deres køkken til en glat, slanke look. Hvis du køber en Counter dybde (også kaldet kabinet-dybde) køleskab, er det lavvandede, selvom det kan stadig udvide forbi din frysere afhængigt af dit køkken. Kubikfod af køle rum er lavere end i en standard køleskab.

Indbygget køleskab

Indbygget køleskab er netop det: en, der er brugerdefinerede passer til dit køkken og behov. Det kan være designet til at være på niveau med dine tællere, uanset deres størrelse, og det kan udvides til den størrelse, du har brug for alle dine køleskab mellemrum behov. Indbygget køleskab kan også tilpasses med paneler på forsiden til at matche dine eksisterende køkkenskabe.

Resumé

Hver type af køleskabet har sine fordele og ulemper. Den laveste pris og den største plads, kommer fra at købe en standard køleskab. Hvis udseendet af køleskabet er vigtigere end størrelsen, kan Counter Dybde Køleskab være det rigtige valg for dig, for nogle ekstra kontanter. Hvis du ønsker bedst af begge verdener, vælge en indbygget køleskab, men være parat til at gaffel over nogle ekstra kontanter. Før du hovedet ud shopping, måle den plads du har til dit nye køleskab, og beslutte på din prioriterede områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com