Hvad er forskellen mellem en Hip spær & en fælles spær?

August 22

Hvad er forskellen mellem en Hip spær & en fælles spær?

Spær er de plader, der holder taget af en bygning over loftet. De distribuere vægten af tag på væggene af bygningen uden at kræve lodrette stillinger, der ville begrænse loftsrum rum. Alle stick-bygget tagene har fælles spær og de fleste stick-bygget tagene hip spær. Mere komplekse tag figurer bruge en kombination af fælles og hip spær ud over nogen af de fem andre typer af spær.

Fælles spær

En fælles spær er nogen spær, der går fra væggen i en bygning til bestyrelsens ridge. I en gavl afslutning tag er fælles spær den eneste type spær anvendes. En gavl afslutning tag er et tag hvor bestyrelsens højderyg løber den fulde længde af huset og hver ende af taget er en trekant, der fortsætter i samme plan som væggen.

Hip spær

En hip spær danner det udvendige hjørne af et tag. Hip spær er installeret på en 45-graders vinkel til fælles spær.

Hip Joensen

Hip stik er spær, der løber fra en ydermur af bygningen mod hip spær. Jacks bære dette navn af den simple grund, at de støtter, eller jack op, spær. Hip knægte kan køre parallelle eller vinkelret på de fælles spær.

En standard hip-tag har en højderyg bestyrelsen kortere end længden af huset. Fire hip spær forbinde de to ender af ridge bestyrelsen til hjørner af huset. Fælles spær køre fra de forreste og bageste væggene i huset til ridge bestyrelsen. Hip jacks ringet fra forsiden, bagsiden og sidevæggene i hip spær.

Andre spær typer

Tag, der er mere komplekse kræver yderligere typer af spær. En dal spær definerer indvendigt hjørne på et tag. Dalen knægte kører mellem dalen spær og ridge bestyrelsen. En krøbling jack spær forbinder en dal spær med en hip spær. Krøblingen stik findes kun i en indvendig hjørne. En flyvende hip spær forbinder en lavere ridge bord til en højere ridge bord.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com