Hvad er forskellen mellem en hule & stue?

October 11

Hvad er forskellen mellem en hule & stue?

Hvis du er i markedet for et nyt hjem, eller har lige flyttet ind i et hus men ikke er sikker på, hvordan til at betegne rum, er det vigtigt at beslutte, om du har brug for en hule, stue, eller begge dele. Der er visse sondringer, der bestemmer, om et rum er en stue eller den, og der er masser af måder at udtrykke din dekorative præferencer i begge områder.

Farveskemaer

Farveskema til en hule er normalt mere legesyg eller optimistiske, da dette er en uformel plads hvor familie og kære samles for at henkastet socialisere eller del en snack mens du ser tv. For eksempel, kan du lade dine børn vælge farver for hulen og dekorere rummet med kobolt blå område tæpper eller lyse grønne lamper, eller Vælg levende nuancer, der er stadig voksen-venlige og imponerende, ligesom hot pink syntetisk blomsterdekorationer eller en lime grøn stribe i midten af en grå accent væg.

Stue farvetemaer er ofte sofistikerede og underspillet, herunder nuancer af tan eller en sort og hvid ordning. Dog, nogle husejere vælger at tilføje en fed-hued accent til plads, som ruby rød smide puder til sofaen eller turkis gardiner.

Møbler

Mindre møbler, ligesom kærlighed sæder og liggestole, der passer til en stue, der tjener et formelle rum i hjemmet, hvor du vil invitere gæster til at have te eller engagere sig i intellektuel samtale. Kvalitetsmøbler, der er særlig elegante, såsom sofaer med rigt udsmykkede, viktoriansk stil træben eller sider eller møbler med silke eller fløjl accenter går med i stuen raffineret look så godt.

En stor, gennemskåret sofa, dog er perfekt til hulen, og giver masser af plads til dig og dine børn til at nyde en filmaften eller wrap gaver i ferierne. Andre komfortable møbler, såsom store liggestole og sækkestole, passende for den plads så godt.

Det er en god idé at købe møbler, der supplerer væg eller gulv, så den vil have en ensartet ser der er stadig uformel og afslappet.

Størrelse

En hule er ofte større end i stuen, at give plads til dig og dine kære at tilbringe kvalitetstid sammen komfortabelt. Stuer er en formel plads og er noget mindre, og kan give plads til en lille gruppe af fem eller seks mennesker kan nyde drikkevarer eller deltage i diskussionen.

Det åbne rum af hulen automatisk gør folk føler sig mere velkommen og tryg at engagere sig i aktiviteter, der ofte finder sted i alrummet som spille brætspil eller oprette håndværk med dine børn. Da større sofaer og stole er bedst egnet til hulen, er det bedst at vælge større rum i hjemmet til dette formål.

Dekorative accenter

Personlige og endda "kitchy" accenter er velkommen Tilføjelser til den plads. For eksempel, en hylde fyldt med billeder af dine børn i deres Halloween kostumer eller laver sjove ansigter ved middagsbordet er passende for den; en formel familie portræt taget på en studio er en raffineret dekorative ekstraudstyr til stuen. Multi-purpose dekorative elementer som osmannerne, der giver plads til yderligere bøger eller blade er praktiske stue eller den accenter, især når varerne matcher resten af den indretning. Udsmykkede lamper og ende tabeller eller sofaborde kvalitet træ som kirsebær træ eller mahogni er særligt attraktivt i stuen; gulv lamper i lyse farver gør hulen vises mere indbydende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com