Hvad er forskellen mellem en moderne & Contemporary Sofa?

July 30

Hvad er forskellen mellem en moderne & Contemporary Sofa?

Udtrykkene "moderne" og "moderne" bruges synonymt, når det kommer til møbler og stil, men de teknisk set ikke betyder det samme. Moderne henviser sædvanligvis til den bevægelse, moderne design, som fandt sted i en bestemt periode. Moderne refererer til bestemte perioder, herunder i dag, men som modernisme bruger lignende materialer. Moderne eller moderne sofaer anses tidløse, men det er vigtigt at lære historie og forskellen mellem to.

Modernisme

Modernisme er en bevægelse, der begyndte i slutningen af 1800-tallet og sluttede omtrent i begyndelsen af 1970 's. Det brød de stærkt udsmykkede og mørke møbler, der var typisk for dagen. Ifølge "Præservering" magazine, var modernister "fascineret" af de nye teknologier - beton, glas og stål. Arbejdet afvist ornamentik af Victorian og art nouveau stil. "Deres arbejde var begge reservedele (tænk af Mies' berømte dictum"Less is more") og lyrisk," skrev Sudip Bose i bladets juni 2008 spørgsmålet. "Måske frem for alt de troede i funktion dikterer form." Sofaer i moderne stil bruger symmetri med rene linjer og form sammen med lys og reflekterende flader som metal.

Moderne Design

Ifølge Dictionary.com, er moderne defineret som, "eksisterende, opstår, eller bor på samme tid; tilhører samme tid." Derfor, moderne design normalt refererer til varer inklusive møbler, der kommer fra den samme tidsperiode. 1950s moderne betyder møbler og tilbehør gjort i 50 ' erne og afspejler look. Moderne er en samlet ser bestemt til en specifik æra, hvilket er grunden til udtrykket kan være lidt forvirrende, som mange mennesker tror, moderne betyder moderne. I dag bruges i flæng og typisk angive overskueligt, rene linjer.

Bauhaus bevægelse

Ifølge hjemmesiden ArtsMia kombinerer"Bauhaus roden af det tyske verbum fagforbund (at opbygge) med haus (hus)." Bauhaus-bevægelsen kom til at repræsentere at kombinere modernisme og funktionelt design i Enhedslisten. Bevægelsen blev grundlagt af Walter Gropius og varede fra 1919 til 1933. Dette er, når teorien om modernisme blev sat i praksis gennem design, som omfattede møbler. Bauhaus møbler stil er synonymt med rene, skarpe linjer og geometriske mønstre.

Materialer

Et karakteristisk træk, der både moderne og moderne sofaer del er, at de er lavet af lignende materialer. Dette kan omfatte plast, krom, stål, Diverse træ, læder, plain og geometriske mønstrede tekstiler. Materialer pull sammen til en forenet, strømlinet look.

Hvor kan man købe

Mange forhandler og møbler butikker bære sofaer, der betragtes som moderne eller moderne. En opdeling af møbelforretningen La-Z-Boy er opkaldt Bauhaus USA Inc., og giver mange muligheder for nutidige og moderne sofaer. IKEA er ikoniske til deres enkle, moderne og moderne møbler og sofaer. Fordi denne stil er klassiske, det ikke er svært at finde dette look i de fleste butikker eller online.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com